Guliganerna

Guliganerna

Sprid #ViTillsammans och byt ut din profilbild!

Ingen ska missa hur billigt det är med seriebiljett på Elfsborgsläktaren!
Ingen ska missa hur billigt det är med seriebiljett på Elfsborgsläktaren!

500 seriebiljetter på Elfsborgsläktaren ska säljas och bara för att du har köpt din seriebiljett så är det inte bara att luta sig tillbaka. Det är VI TILLSAMMANS som ska se till så att vi minst säljer 500 seriebiljetter på Borås Arenas hjärta.

Hjälp oss att synas och se till så att informationen når varenda Elfsborgare som finns. Ingen skall missa hur billigt det är att köpa seriebiljett på Sveriges bästa klackläktare.

Hjälp till via sociala medier. Sprid all information som går att sprida och lägg upp bilder på era seriebiljetter. Använd hashtagen #ViTillsammans så ofta ni kan!

SÅ HÄR GÖR DU ATT FÖR HJÄLPA TILL:

TwibbonKlicka dig in här. Pryd din profilbild på Facebook och Twitter med vår Twibbon och visa att du stödjer kampanjen!

Facebook – Hjälp oss dela våra länkar och bilder. Använd också vår Twibbon för att pryda din profilbild, se instruktioner nedan.

Twitter – Använd hashtagen #ViTillsammans och sprid våra länkar och bilder. Använd vår Twibbon på din profilbild.

Instagram – Använd hashtagen #ViTillsammans och sprid våra och era egna bilder. Kampanjen ska synas överallt! Ta egna bilder på era seriebiljetter och lägg upp på Instagram.

Använd hashtagen #ViTillsammans så mycket ni kan!
Använd hashtagen #ViTillsammans så mycket ni kan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela