Guliganerna

Guliganerna

Vart är "vi tillsammans"-andan?

1404422_659333400767848_864409302_o[1]Efter att Allsvenskan igår avslutats med en seger borta mot Gefle så var det ändå många av de som var på plats och som också många tillhör den hårdast arbetande kärnan av ideellt arbetande supportrar som kände att spelarna inte alls är med på samma linje av ”vi tillsammans”-känsla som resten av föreningen.

Runt detta har det surrats länge men att spelarna inte valde att tacka de som åkt upp till Gävle för att se en meningslös säsongsavslutning var till slut droppen som fick bägaren att rinna över och ska vi få en smidig lösning inför nästa säsong så tror vi att det krävs att vi tillsammans börjar arbeta på det redan nu.

”Vi tillsammans”-andan som faktiskt speglar det samarbete som finns runt hela föreningen med såväl supportrar, medlemmar, styrelse, kansli och sponsorer är stark och den jobbas också oftast hårt på att också stärka och upprätthålla. Denna känsla har även under denna Allsvenska säsong, som minst varit mindre bra, hållit i bra!

Igår publicerades ett blogginlägg med Emelie Haglunds tankar kring det hela: http://www.guliganerna.se/v5/tack-ska-ni-ha-det-har-ni-gjort-bra-eller/

Och idag publicerade Andreas Tranlöv ett ”brev” om det hela riktat till spelartruppen om hur han hoppas få andan att även infinna sig i spelartruppen: https://www.facebook.com/ifelfsborg/posts/10152049350916383

Vi hoppas att alla som vill diskutera denna fråga och andra viktiga frågor och tillsammans hitta bra lösningar dyker upp på morgondagens supporterdialogmöte!

IF Elfsborg kallar till supporterdialog/läktarmöte
Även om det är med kort varsel hoppas vi att många kan dyka upp tisdag 5/11 kl. 18.00 på IFEs kansli. Som vanligt bestäms dagordningen av deltagarna. Ni som önskar anmäla deltagande eller vill föra upp en fråga på dagordningen, maila eric.sjolin@elfsborg.se senast måndag 4/11.

VI TILLSAMMANS!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela