Guliganerna

Guliganerna

Ansök om biljetter från LikaOlika

Namnlös

Ansök om biljetter från LikaOlika

Guliganerna och Borås Tillsammans kan stolt presentera projektet LikaOlika. IF Elfsborg och Guliganerna arbetar för en välkomnande och inkluderande supporterkultur där vi tar emot folk oavsett supporterbakgrund. I detta projekt kommer vi jobba ännu mer aktivt för att bjuda in folk till vår verksamhet.

Under 2015 samarbetar vi primärt med Borås Stad för att nå ut till nyanlända flyktingar, främst ifrån Syrien. Vi vill använda IF Elfsborg och fotbollen som ett hjälpmedel för att göra vardagen enklare för dessa personer. Fotbollen är världens största sport och något många kan prata om, vart man än kommer ifrån. Vi tror att detta kan ge dessa personer en gemenskap och plattform där de kan lära sig prata svenska och få vänner som underlättar deras vardag.

Insamlingen succé – nu har vi möjlighet att skänka fler biljetter!

För att kunna köpa in seriebiljetter startades en insamling med syftet att samla in 25 000 kr. Tack vare givmilda privatpersoner och företag landade vi på över 45 000! Vi är överväldigade, men samtidigt otroligt glada att kunna bjuda ännu fler på fotboll!  Totalt kommer LikaOlika-projektet att ha möjlighet att bjuda 75 personer på Elfsborgsmatch varje match under resten av säsongen! Vi har en andel fasta platser och en andel biljetter man kan ansöka om för att så många som möjligt ska få chansen att besöka Borås Arena.

Vilka kan ansöka om biljetter? 

LikaOlika vill i första hand bjuda socialt eller ekonomiskt utsatta personer i Sjuhäradsbygden. Vi vänder oss till redan frälsta eller blivande Elfsborgssupportrar, killar som tjejer, som av olika anledningar inte har möjlighet att besöka matcherna. Vi arbetar för en inkluderande supporterkultur där alla oavsett ålder, kön, religion, etnicitet eller sexuell läggning ska känna sig välkomna. Biljetterna som gäller är ståplats på Elfsborgsläktaren.

Personer från familjehem, boenden, fritidsgårdar, skolklasser, fotbollslag, sociala projekt eller enskilda familjer är några exempel på de vi gärna ser kan ansöka om gratis biljetter.

Hur ansöker man?

Skriv en ansökan via mail och beskriv er verksamhet samt kort motivering varför ni ska få biljetter. Ange för hur många personer och till vilken/vilka matcher det gäller. Vi behöver en kontaktperson som sköter kontakten med LikaOlika samt hanterar biljetterna.

För att ansöka om att få biljetter till en eller flera matcher. Skicka ett mail till glenn.holvik@guliganerna.se

 

Urvalet om vilka som tilldelas biljetter kommer att göras tillsammans med Borås Stad. Vi kommer löpande under året att redovisa till vilka som tilldelas biljetter samt till matcher det finns biljetter kvar.

Vi är ytterst noga gentemot våra bidragsgivare att biljetterna ska gå till direkt de personer som verkligen önskar att gå på match.

 

11049529_10152869136566847_4252781941766837266_o

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela