Guliganerna

Guliganerna

Djurparksdagen – vi behöver hjälp!

Svensson

Nästa lördag så är det dags för Sveriges största familjedag för ett fotbollslag. IF Elfsborg och Borås Djurpark bjuder in till en heldag där 10-15.000 supportrar besöker Borås Djurpark.

Guliganerna kommer självklart vara på plats, och nu behöver vi din hjälp!

Guliganernas egna souvenirbord (Ansvarig, Malin Nilzon)

Guliganerna kommer ha ett eget souvenirbord på plats, där vi behöver som vill hjälpa till och sälja. Unikt för Djurparksdagen är att vi antagligen kommer börja sälja en exklusiv Anders Svensson-halsduk som släpps inför slutspurten av årets Allsvenska.

Klas-halsdukar som säljs för Klas Ingesson-stiftelsen (Ansvarig, Glenn Holvik)

Under oktober månad så har Elfsborg gjort flera aktiviteter för att uppmärksamma Klas Ingesson och stiftelsen som upprättades för att hedra Klas Ingesson. I samband med matchen mot IFK Norrköping kommer mycket fokus att ligga på detta.

IF Elfsborg har tagit fram en Klas Ingesson-halsduk som säljs för 250:- där allt överskott går till Klas Ingesson-stiftelsen. Under Djurparksdagen kommer Guliganerna sälja denna halsduk, och där behöver vi er hjälp!

LikaOlika (Ansvarig, Glenn Holvik)

Under Djurparksdagen kommer vi bjuda in massvis av LikaOlika-supportrar. Guliganerna behöver ett gäng som hjälper till att dela ut biljetter och som kan agera sällskap till våra ”faddersupportrar”.

 

Vill ni hjälpa till eller har idéer på aktiviteter? Kontakta Glenn och Malin!

Malin Nilzon: malin.nilzon@guliganerna.se

Glenn Holvik: glenn.holvik@guliganerna.se

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela