Guliganerna

Guliganerna

Tifosummering

Vi kan nu summera tifobiten för årets två första matcher och då också årets två första koreografier och vi kan i alla fall säga att vi totalt sett är nöjda.

BORTAPREMIÄR – DIF:
Till matchen valde vi en koreografi som skulle vara enkel att utföra på plats då vi varken visste hur mycket tid vi skulle ha på oss uppe i Stockholm, hur många vi skulle vara på plats eller exakt hur stor sektionen skulle vara.

Vi valde därför att måla ett stort Elfsborgsemblem med en tillhörande banderoll med texten IF Elfsborg för att verkligen visa att vi var på plats. Enkelt och snyggt i våra ögon och vi hoppas verkligen att ni håller med.

Tifo-djurgarden

HEMMAPREMIÄR – Bajen:
Vårt och Guliganernas hjärta är på ståplats även om vi ofta arrangerar koreografier på andra platser på arenan och Guliganerna har medlemmar på i princip samtliga sektioner. Som en del i kampanjen att stärka ståplats och då främst Elfsborgsläktaren så valde vi att göra en koreografi med samma tema som Guliganernas seriebiljettkampanj: Elfsborgsläktaren – Självklart ståplats.

Vårt stora arbete las på att måla en OH-flagga med det emblem som används främst för Elfsborgsläktaren och sedan en stor banderoll med texten ”Självklart ståplats”. Till detta valde vi att färga resterande läktare i samma mönster som finns på flaggan i just nämnda emblem med ark och tygstripes.

Utförandet här kunde varit något bättre då vi under matchdagen fick styra om lite då vi märkte att läktaren inte skulle bli helt fullsatt men totalt sett är vi ändå nöjda.

 

Sjalvklart-staplats

 

SUMMERING:
Totalt till dessa två koreografier har vi sytt, målat och använt 800-900 m2/tyg, delat ut 2500 ark och som vanligt lagt ner en väldigt massa tid och arbete med att förbereda det hela.

Just nu är våra kassor väldigt tomma och för att vi ska kunna fortsätta vårt arbete så skulle de behöva fyllas på igen så gillar du det vi gör stöd oss genom att ge ditt bidrag nästa gång du ser våra spänner eller redan nu genom att sätta in pengar på vårt bankgiro 599-7002 eller kanske enklast via vårt swishnummer 123-029 48 27.

Har du frågor om fler frågor om vår verksamhet så maila guligantifosupport@guliganerna.se.

VI TILLSAMMANS!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela