Guliganerna

Guliganerna

Cykelresan 2016: Örebro

Åtvid

Den 15 maj så spelar IF Elfsborg borta mot Örebro. Detta är matchen där vi vill göra det lilla extra och samla in pengar till Cancerfonden. Vi kommer uppmärksamma insamlingen genom att arrangera en cykelresa till matchen!

2014 så valde 22 hjältar att cykla till bortamatchen mot Halmstad BK under parollen ”cykling mot cancer och vår egen övervikt”. Cykelresan var då med i en stor insamling som landade på cirka 300.000 insamlade kronor till Cancerfonden.

2015 cyklade cirka 20 hjältar till Åtvidaberg och insamlingsresultatet till Cancerfonden slutade på 33.000:- och nu är det dags igen!

Vi har bokat upp 18 cykelplatser för att genomföra denna resa där det är först till kvarn som gäller. Vi söker nu cyklister och sponsorer till denna resa.

Syftet med resan är inte att hitta ett gäng elitcyklister som cyklar så fort som möjligt till Örebro. Tanken med resan är att gänget tillsammans ser till så att ALLA tar sig i mål i Örebro.

Vill du vara med och cykla?

Kostnaden är 300-600:- och du måste ha en egen cykel. Priset beror på hur många som cyklar med. Maila till glenn.holvik@guliganerna.se och anmäl dig.

Hur cyklar vi?

Cykling-mot-cancer-Guliganerna-atvidabergDag 1 – 13/5: Borås-Skövde (cirka 11 mil)

Dag 2 – 14/5: Skövde-Tisarstrand, Hallsberg (Cirka 13 mil.)

Dag 3 – 15/5: Tisarstrand-Örebro (Cirka 4 mil)

(Cyklingen startar 09.00 på fredagen ifrån Stora Torget)

T-shirt

42510075-origpic-2da8b8[1]Till årets resa har vi tagit fram en t-shirt till försäljning där överskottet går till initiativet. Halva överskottet går till resan och boende. Den andra halvan går direkt till Cancerfonden. T-shirten finns i svart och gul färg.

Du förhandsbokar t-shirten här.

(Vi hoppas ha t-shirten hemma till DIF-matchen 28/4. Förhandsboka för att vara säker på att få en!)

Vill du skänka pengar?

Vår virtuella bössa för denna insamling hittar ni här. Vi söker också efter sponsorer som triggar cyklisterna. Vi söker sponsorer som sponsrar med 1:- per kilometer och cyklist. Intresserad? Kontakta glenn.holvik@guliganerna.se.

För mer info:

Ring Glenn Holvik Gustavsson på 0706193457 eller maila glenn.holvik@guliganerna.se

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela