Guliganerna

Guliganerna

Hjälp oss med ny Elfsborgsmusik!

NySkiva

21 november 1991 så bildades världens bästa supporterförening, Guliganerna. I år fyller vi 25 år, vilket vi har uppmärksammat på flera sätt redan nu. Nu vill vi sätta extra fokus på jubileumsåret genom att släppa ett nytt samlingsalbum med ny Elfsborgsmusik.

Guliganerna släppte 2009 albumet “…tills vi dör” efter hårt arbete av gulsvarta musiker och hårt arbetande eldsjälar. Vi vet att albumet blev mycket uppskattat, och vi vet att Elfsborgssupportrar längtar efter ny musik.

Om intresset att hjälpa till är tillräckligt stort så är planen att släppa albumet till hösten. Vår plan är också att höja statusen på vår stora jubileumsfest i november med flera liveband som spelar till skrikande och glada guliganer.

Vi söker efter alla sorts musikanter som är beredda att bredda IF Elfsborgs musikscen. Guliganerna är en helt ideell förening, vilket även präglar detta projekt. Vi kommer göra så gott vi kan för att hjälpa till med exempelvis inspelningsmöjligheter och resor, men vår budget är begränsad. Deadline för att få in låtar är 31 augusti.

Är du sugen på att hjälpa till? Kontakta oss!

Kontaktuppgifter:
Henrik Friman – 076-2045882 – henrik@deoverlevande.se
Glenn Holvik – 070-6193457 – glenn.holvik@guliganerna.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela