Guliganerna

Guliganerna

Guligantorsdagar i Gula Villan

Guligantorsdagar i Gula Villan

Fram till seriestart kommer Guliganerna arrangera fem medlemskvällar. Varje kväll har ett tema kopplat till föreningens verksamhetsidé samt en aktivitet som ska passa alla våra medlemmar.

Vi kommer på dessa torsdagar diskutera, utbildas och ha väldigt roligt ihop. Kvällen är för medlemmar, arrangerat av våra medlemmar. Kravet för att dyka upp är att du är medlem i Guliganerna, vilket man självklart kan lösa på plats.

Vid varje Guligantorsdag kommer det även finnas enklare kiosk- och souvenirförsäljning. Lokalen öppnas upp 17.30 och aktiviteter startas klockan 18.00.

Efter varje avslutad kväll hjälps vi åt och städar Gula Villan. Om du vill hjälpa till vid någon specifik kväll kan du kontakta Glenn Holvik på glenn.holvik@guliganerna.se.

28/1 – Föreningen för alla – Musikquiz

Denna kväll inleds med gruppdiskussioner om medlemskapet i Guliganerna. Hur gör vi för att fortsätta vara supporterföreningen för alla? Vilka aktiviteter kan vi göra för att få in fler medlemmar?

Kvällen avslutas med ett klurigt och underhållande musikquiz.

Ansvariga för musikquiz: Olle Larsson och Sara Karlén

18/2 – Ansvarstagande supporterkultur – Spelkväll

Denna kväll inleds med gruppdiskussioner kring vår supporterkultur. Hur tar vi ansvar för vår kultur? Hur ser vi till så att Nitta Busstrafik fortsätter köra bussar för oss? Hur fortsätter vi att utvecklas?

Kvällen avslutas med olika sällskapspel och skratt.

Ansvariga för spelkväll: Josef Borhammar och Zarah Lorentzson

25/2 – En medlem – en röst – Samtal med Bosse Johansson

Denna kväll blir en kväll med samtal om 51%-regeln och föreningsdemokrati. Det kommer ges förklaringar på hur exempelvis Guliganernas och IF Elfsborgs styrelser arbetar. Frågan om varför exempelvis Red Bull Salzburg är ett så dåligt exempel inom fotbollsvärlden tas upp.

På plats är även IF Elfsborgs ordförande Bosse Johansson.

Ansvariga för kvällen: Glenn Holvik, Andreas Tranlöv och Eric Sjölin

10/3 – Keep the faith – Ingesson-kväll

Klas Ingesson har präglat IF Elfsborg och Guliganerna mycket på senare år. Hans inställning och vilja har satt sina spår. Hur fortsätter vi arbeta i Klas anda med positiv supporterkultur och keep the faith-känsla?

Vi tittar tillbaka till 2014 med olika filmklipp och avslutar med Klas Ingesson-dokumentären och VM 94-krönikan.

Ansvariga för filmer: Glenn Holvik, Ludvig Andersson och Jakob Franzén

24/3 – Kulturbärare – Nostalgikväll

Vi är stolta över både IF Elfsborgs och Guliganernas historia och inleder kvällen med ett utbildande quiz om vår historia.

Efter quizet ser vi på härliga (och ocensurerade) VHS-band ifrån 90-talet och det ges möjlighet att titta igenom gamla bilder.

Ansvariga för nostalgikväll: Glenn Holvik, Ludvig Andersson och Jakob Franzén

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela