Guliganerna

Guliganerna

Samtal kring alkohol & droger

När? Måndag 27 mars klockan 18:30
Vart? Gula Villan

Som ett led i kampanjen ”Här står du aldrig ensam” gör vi i Guliganerna nu ytterligare en satsning för att öka gemenskapen och inkluderingen på Elfsborgsläktaren och inom supporterkulturen kring IF Elfsborg. Mot bakgrund av att vi vill att man ska kunna vända sig till supporterkulturen om man känner att man har problem och inte ifrån den för att den skapar problem bjuder vi nu in till samtal kring alkohol och droger.

Arbetet handlar inte på något sätt om att moralisera eller att stå med pekpinnar och tala om vad någon annan ska göra utan snarare om att skapa en gemenskap i gemenskapen för de som är eller vill vara nyktra i samband med Elfsborgsrelaterade arrangemang.  Vi kommer kontinuerligt under året att bjuda in till samtal kring alkohol och droger dit alla är välkomna. Vi bjuder på fika och vår förhoppning är att vi på ett konstruktivt sätt ska kunna utbyta erfarenheter och stärka gemenskapen bland oss Elfsborgare. Under den första träffen kommer vi att utforma och diskutera framtida träffar samt planera hur vi ska gå vidare.

Vår förhoppning är att trösklarna till träffarna ska vara låga och att ingen ska behöva känna någon press att man måste lägga om sin livsstil för att man ska kunna närvara. Det kan istället handla om att man väljer och dyka upp på en träff för man känner att det blev för mycket i helgen och att man behöver prata av sig, eller behöver motivation och tips för att det inte ska hända igen. Eller att man kanske inte vill dricka i samband med matcher men faller in i det för att alla ens vänner gör det.

Oavsett anledning är alla varmt välkomna!
Första träffen äger rum 27e mars kl 18:30 i Gula villan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela