Guliganerna

Guliganerna

Vårmarknaden 26-27 maj!

 

Gulsvarta vänner!
Det är återigen dags för den enskilt största försäljningshelgen i Guliganernas souvenirverksamhet! Vår souvenirfabrik har arbetat på högvarv senaste tiden och vi kan stolta och rakryggade slå upp vårt försäljningsstånd med en mängd sköna souvenirer denna vårmarknad! Utöver att shoppa sig snygg så är marknaden också ett ypperligt tillfälle att bli medlem i Guliganerna och bekanta sig närmare med oss som arbetar ideellt inom supporterföreningen.

Vår största inkomstkälla utöver medlemsavgifter är just souvenirförsäljning, så när du handlar av oss i helgen så sprider du inte bara den gulsvarta kulturen, du bidrar också aktivt till att Guliganerna kan fortsätta vara den starka förening vi är idag – och att vi kan fortsätta subventionera priserna på bortaresorna för att öka stödet till Eleganterna runt om i hela Sverige! 

Här nedanför finner du allt som du behöver veta kring årets vårmarknad, hoppas vi ses på stan!

 

NÄR? Fredag 26 maj 10-18 – Lördag 27 maj 10-16

VAR? Vi står placerade på Torggatan, nära Synsam/ Optiker Wikander och i samma ände av Stora Torget som Sommartorsdagarnas scen är.

BETALNING? Vi tar swish och kontanter (Undvik kö genom att vara förberedd och ta ut kontanter innan marknaden börjar)

ÖVRIGT? Blir du medlem hos oss på marknaden får du Per Samuelssons bok ”Vi skriker oss hesa, men saknar en röst” som handlar om Svenska supporterkulturen i allmänhet och Guliganerna i synnerhet på köpet!

VÄDERPROGNOS? Varmt och vackert väder har utlovats!

UTBUD? Guliganerna kommer till marknaden med ett stort antal souvenirer detta år!
Hos oss kan du bland annat köpa våra nysläppta t-shirtar och ziptröjor samt collegetröjor, halsdukar, klistermärken, tygpåse och den senaste hyllningsskivan ”Mer än textiler och farliga djur” Först till kvarn gäller på alla våra souvenirer – Så pricka av Guliganerna först på din marknadspromenad!

 
    

 
Vi kommer att uppdatera våra sociala medier löpande under helgen också med eventuell mer information rörande vårmarknaden, utöver detta kan vi bara meddela att vi är riktigt taggade och ser fram emot att få träffa er alla!

 

LÄNGE LEVE GULIGANERNA!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela