Guliganerna

Guliganerna

En insats att vara stolt över!

Tredje raka förlusten, fjärde raka matchen utan mål framåt, två billiga bakåtmål första kvarten som förstörde resultatet och fortfarande bara en hemmavinst på Borås Arena i årets Allsvenskasäsong. Faktorer som samtliga säkerligen gör att många hänger med huvudet och väljer att stanna hemma från Borås Arena när IF Elfsborg spelar match. Vi som var på matchen igår på läktaren har dock all anledning att bära huvudet högt idag och imorgon och kan känna oss stolta över vad vi presterade på läktaren. Vi visade var det innebär att vara Elfsborgare i såväl glädje som i sorg och det är något vi kan ta med oss resten av säsongen!

Det var glädjande att se att samtliga läktarsektioner slöt upp bakom laget trots att det går sportsligt otroligt tungt just nu. Stödet från läktarna avspeglade sig sedan på planen där spelarna visade att de inte lade sig ner och dog utan krigade till sista minuten. Vi hade garanterat inte skapat det trycket vi gjorde om vi på läktarna inte hade skapat den stämningen vi gjorde. Det finns absolut saker att bli fundersam kring och oroa sig över angående såväl spel som publiksiffror, men under 90minuters pågående spel handlar det om att fokusera på det som du och jag kan fokusera på, och det är att vara på plats på Borås Arena och sjunga fram laget. Skapar vi den här stämningen året ut så skapar vi otroligt goda förutsättningar för att ta de poängen som krävs för att åtminstone klara nytt kontrakt och förhoppningsvis lyfta från nuvarande tabellposition. 

Titta dig själv i spegeln idag, streck på ryggen och känn dig stolt över din insats på läktaren och lova dig själv att göra allt i din makt för att vi ska börja vinna matcher igen. Den här känslan och stoltheten bygger vi vidare på och tar med oss till på söndag då resan bär av till Solna och sedan till hemmamatchen mot Norrköping och sedan till matchen efter det…

HEJA DI GULE – FRAMÅT FÖR SEGER!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela