Guliganerna

Guliganerna

Gästinlägg: Bjud med en vän till Örebro!

”Om alla bara tar med en vän så blir vi dubbelt så många på plats”
Tänk alla gånger den meningen sagts, det låter så enkelt och i praktiken är det så svårt. Men tänk om det egentligen är så enkelt som det låter? Tänk om alla vi som är trogna besökare på arenan bara tar med en extra person? Låt oss testa att göra verklig skillnad, vi börjar hemma mot ÖSK!

Vi Elfsborgare har under säsongen 2018 prövats. Resultat, tabellplacering och sviktande publiksiffror. Men samtidigt som många marginalåskådare har lyst med sin frånvaro växer en stolthet bland oss trogna Elfsborgare som alltid är på plats. ”Vi ska fan inte ge upp, när det går trögt ska vi stötta ännu mer”. Och det har vi gjort med råge! Under flera matcher på arenan när vi legat under på planen har ljudvolymen bara ökat ifrån ståplats och sittplats har hängt på, bättre och mer än vad man gjort under flera år.

Att vara Elfsborgare handlar om så mycket mer än det som sker på planen. Gemenskapen på läktarna, stoltheten att vara Elfsborgare och viljan att vara med och påverka så att vi lyfter igen. Arbetet med att öka publiken är viktigt och sker långsiktigt. Men en sak går inte nog att understryka. Vi supportrar som alltid är på plats är de viktigaste ambassadörerna som IF Elfsborg har.

Stå upp för Elfsborg – Uppropet kommer ifrån supporterled, föreningen IF Elfsborg har hakat på och vi gör det tillsammans. Matchen mot Örebro SK 22 september ska bli minnesvärd. För första gången någonsin ska hela arenan stå upp tillsammans och ropa direkt när matchen blåses igång. En tydlig manifestation kring vad supporterskapet till vår förening handlar om. En ljudvolym på arenan som ska slå det mesta vi presterat tidigare. Hur många vi blir som är på plats och står upp på arenan? Ja, det är upp till dig och mig.

Du, Elfsborgare, som läser texten. Ta med hela familjen, dra ett sms till alla gamla Elfsborgsvänner i mobilen eller bjud med en vän som aldrig varit på fotboll? Det viktigaste är att du gör något, att du är en av alla som bidrar för att vi ska vara många på arenan den här lördagsmatchen. En match mot Örebro SK som vi hoppas kunna titta tillbaka på med stolthet om flera år.

Som extra draghjälp har IF Elfsborg kampanjpriser på såväl Elfsborgsläktaren som sittplats. 99 kr vuxen samt 49 kr ungdom fram till torsdag den 20e september.

Vi börjar idag, bjud med en vän!

BILJETTLÄNK MED KAMPANJPRISER: elfsborg.ebiljett.nu/kampanj/stauppforelfsborg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela