Guliganerna

Guliganerna

GTS söker folk

Vill du vara med och bidra till en bättre inramning där IF Elfsborg spelar? Då är säkerligen GTS eller tifogruppen som vi ofta kallas något för dig. Du behöver inte ha några förkunskaper eller obegränsat med tid för att kunna vara med och bidra. Det kan räcka att vara tillgänglig i samband med match för att samla in pengar eller dela ut material på läktaren.

Vad är GTS?
Tifogruppen eller Guligan Tifo Support som vi egentligen kallar oss grundades år 2000 och arbetar med att skapa en bättre inramning där IF Elfsborg spelar. Ett tifo, eller koreografi som vi egentligen föredrar att kalla det, är en kärlekshyllning till föreningen och vi genomför våra koreografier för att hylla vår förening, vårt lag och dess historia. En koreografi kan bestå av ett flertal olika saker eller moment såsom t.ex. flaggor, konfetti, pappersark och dylikt.

Vi vet att vi supportrar får en ökad stolthet av våra koreografier och att våra spelare på plan blir extra taggade av att vandra in till den mäktiga synen det kan innebära. Vårt huvudsakliga arbete går ut på att planera, sy, skissa, måla och tejpa, utöver själva förberedelserna på matchdagen.

Läs mer om GTS här.

Jag vill hjälpa till, hur går jag vidare?
Maila oss på info@guliganerna.se eller skriv till oss på vår facebooksida. Presentera dig gärna och beskriv med vad/hur mycket du vill vara med och hjälpa till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela