Guliganerna

Guliganerna

GTS startar insamlingskampanj och hundraklubb

Vi i GTS tror att 2018 kommer bli ett år att minnas. En nystart för föreningen såväl som för oss på Elfsborgsläktaren. Därför är det extra viktigt att vi såväl hörs som syns från läktarplats. Med anledning av detta drar vi igång en insamlingskampanj för att kunna köpa in tifomaterial.

20 000 innan Trelleborg hemma
Målet med kampanjen är att dra in 20 000 innan den sista hemmamatchen före sommaruppehållet. Insamlingen kommer ske dels på fysiska insamlingar runt om hela arenan i samband med hemmamatcherna mot AIK och DIF, dels via nätauktioner och dels via hundraklubben där du som skänker minst 100 kr har chansen att vinna fina priser. Mer information om hundraklubben hittar du här.

Ditt bidrag gör skillnad
Allt tifogruppens arbete sker helt och hållet på ideell basis och alla materialinköp baseras på bidrag från privatpersoner. De större koreografier vi gjort på arenan kostar uppemot 20 000- 30 000 kr och kräver ofta hundratals arbetstimmar. För att vi ska kunna fortsätta skapa den fina inramning som ett lyckat tifo innebär behöver vi alltså din hjälp.

Vad är tifogruppen?
Tifogruppen eller Guligan Tifo Support som vi egentligen kallar oss grundades år 2000 och arbetar med att skapa en bättre inramning där IF Elfsborg spelar. Ett tifo, eller koreografi som vi egentligen föredrar att kalla det, är en kärlekshyllning till föreningen och vi genomför våra koreografier för att hylla vår förening, vårt lag och dess historia. En koreografi kan bestå av ett flertal olika saker eller moment såsom t.ex. flaggor, konfetti, pappersark och dylikt. Vi vet att vi supportrar får en ökad stolthet av våra koreografier och att våra spelare på plan blir extra taggade av att vandra in till den mäktiga synen det kan innebära. Vårt huvudsakliga arbete går ut på att planera, sy, skissa, måla och tejpa, utöver själva förberedelserna på matchdagen. Läs mer om tifogruppen här

Hur bidra?
Du kan enkelt sätta över pengar till oss via Swish på nummer: 123-029 48 27 eller vi bankgiro 599-7002. Genom att buda i våra kommande auktioner på tradera eller genom att lägga pengar i våra hinkar runt om på arenan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela