Guliganerna

Guliganerna

Mot ÖSK står hela arenan upp, tillsammans för IF Elfsborg!

Örebro SK, lördag 22 september, kommer en historisk händelse att ske på Borås Arena. Vi har många gånger spelat inför en utsåld arena, haft stora tifon och bra stämning. Men i samband med ÖSK-matchen sker en ny form av styrkedemonstration när hela arenan tillsammans ställer oss upp och deltar i läktarstödet. Att vara supporter är som vackrast och viktigast när det går tungt – nu kan du vara med och göra skillnad för att lyfta IF Elfsborg, när det behövs som mest!

Inför matchen uppmanas alla Elfsborgare att ta till sig och sprida budskapet i uppropet Stå upp för Elfsborg. Vi har som mål att vi ska vara minst 2000 personer på Elfsborgsläktaren som lyfter fram laget till seger. Vi kommer att behöva hjälp av alla supportrar att sätta snöbollen i rullning. Ta med hela familjen, den där vännen eller kollegan som inte varit på fotboll på ett tag. Sprid uppmaningen i sociala medier och visa att matchen mot ÖSK kommer att bli minnesvärd. För att ge ytterligare kraft i uppmaningen har IF Elfsborg kampanjpriser på biljetter till såväl ståplats- som utvalda sittplatssektioner.  99 kr vuxen samt 49 kr ungdom. Biljett erbjudandet hittar du på följande länk: https://elfsborg.ebiljett.nu/kampanj/stauppforelfsborg

Inför matchen välkomnar Guliganerna alla Elfsborgare till uppladdning på Cheers, Allégatan.  En lördag ger bra förutsättningar för storsamling där det syns över hela centrala Borås att ’di gule’ spelar match. Vi kommer även satsa på att det ska synas och märkas på Elfsborgsläktaren att den här matchen är speciell. Se till att var på arenan tidigt när läktaren öppnar vid 15.00 och håll utkik kring vad som sker.

När domaren blåser igång matchen kommer samtliga läktarsektioner med Elfsborgare att uppmanas att ställa sig upp. Ståplats, sittplats, hedersläktare, unga, gamla – alla som vill vara med och visa att vi tillsammans står upp för Elfsborg. När samtliga Elfsborgare på arenan står upp kommer vi att dra igång växelsång där vi når en helt ny nivå av ljudvolym mellan läktarna. Spelarna ska känna fullt ut att de har hela arenan med sig från första matchminuten i kampen om seger.

Stå upp för Elfsborg 22 september – nu vi visar vad det innebär att vara Elfsborgare!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela