Guliganerna

Guliganerna

NYHET – MEDLEMSRABATT I KIOSKERNA PÅ ELFBORGSLÄKTAREN!

Under Guliganernas medlemsmöte i vintras kom det fram önskemål om att ha ett medlemserbjudande för föreningens medlemmar i kioskerna på Borås Arena. Därför är vi mycket glada över att kunna presentera en början på detta! Vid köp av valfri dricka (läsk/öl) och en korv med bröd få en extra korv utan extra kostnad. Erbjudandet gäller de kokta korvarna som köps i kiosken och inte dr grillade.

Det här gäller till en början under sommarmatcherna mot uppvisande av Guliganernas-medlemskort 2018. Efter sommaren görs en utvärdering och förhoppningsvis kan vi bygga på erbjudandet i framtiden och erbjuda en utökad Guliganmeny även i kioskerna på Elfsborgsläktaren som drivs av Danske Kungen. Vi har även framfört önskemål och fört en dialog med såväl IF Elfsborg som Danske Kungen om köerna i pausen, specifika köer enbart för de som ska köpa öl och ett införande av vegetariska alternativ i kioskerna. Det är något som diskuteras och är i planeringsstadiet men inget spikat och klart.

Har ni några övriga önskemål eller idéer gällande dessa områden, tveka inte att höra av er direkt till oss eller IF Elfsborg.

Vi ses på läktaren!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela