Guliganerna

Guliganerna

Stå upp för Elfsborg – Kalmar hemma!

Vi har lanserat ett koncept under hösten som går under parollen ”Stå upp för Elfsborg. Satsningen är enkel, trots sportslig motgång och långa bortaresor, så gäller det nu att vi i supporterled knyter näven, sammanstrålar och verkligen står upp för Elfsborg under hela hösten. Inom satsningen satsar vi främst på tre matcher, Blåvitt och Trelleborg borta samt Örebro hemma, men det innebär inte att vi har glömt av de andra matcherna. Redan nu på söndag är det en otrolig viktig match mot Kalmar FF på Borås Arena och grabbarna på plan behöver ditt stöd för att ta tre viktiga poäng!

Innan matchen på söndag kommer det stå personer med bössor runt om Arenan för att samla in pengar till resefonden (läs mer om resefonden här: http://guliganerna.se/2018/stotta-resefonden-en-aktiv-supporterkultur/). Resefonden har blivit en stor succé och vi hoppas kunna spränga 20k kronors vallen till insamlingen under söndagens match. Tack vare att insamlingen blivit sådan succé har vi möjlighet att verkligen göra det så bra, lätt och billigt som möjligt för alla bortasupportrar under hösten. Det är vi otroligt glada för!

På söndag är det som vanligt full taggning som gäller! Ta på dig den gula tröjan och känn stoltheten som är invävd i den gula färgen. Under hela året har vi publicerat en text under parollen ”Stoltheten sitter i den gula tröjan” och det gäller exakt lika mycket nu som tidigare. Håll upp halsduken vid inmarsch, lufta strupen och sjung fram Di Gule till tre otroligt viktiga poäng. På söndag börjar höstsäsongen på allvar och den kommer bli exakt så bra som du och jag gör den till. Nu tar vi sats, mobiliserar trupperna och vänder vinden som blåst mot oss under säsongen!

Vi ses på läktaren på söndag och sjunger fram Di Gule till tre poäng!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela