Guliganerna

Guliganerna

STÖTTA RESEFONDEN – För en aktiv supporterkultur!

Det har inte bara vara en tuff säsong rent sportsligt, utan resemässigt har det varit en av de längsta Allsvenska säsongerna någonsin vad gäller avstånd till bortamatcherna. Tre Norrlandsresor, fyra stockholmsresor och en Uppsalaresa kostar både tid och pengar. Totalt sätt kommer säsongen innebära 12398(!)km på vägarna runt om i Sverige. Reslängden i kombination med svagare sportsliga resultat har gjort att vi misslyckats med att få iväg en storbuss vid tre tillfällen (varav en var vardagsmatch i Stockholm och en var vardagsmatch i Gävle).

Under återstoden av säsongen har vi matcher i Stockholm (Djurgården och Hammarby), Sirius, Trelleborg, Malmö och IFK Göteborg. Vi vill säkerställa att minst en storbuss rullar till samtliga dessa matcher. Vi i Guliganerna kommer storsatsa på resan till Trelleborg (mer info om detta senare) men har tyvärr inte möjlighet att garantera att skicka bussar till övriga matcher och behöver därför er medlemmars hjälp att kunna garantera att det rullar bussar till Stockholm, Uppsala och Malmö.

Di Gule behöver vårt stöd på plats och vi vill kunna garantera att så många resenärer som möjligt har råd och möjlighet att kunna bidra till välbehövliga trepoängare under hösten.

För att möjliggöra det här behöver vi såklart att folk anmäler sig till resorna men vi har också valt att skapa en resefond för hösten. Alla medlemmar har kanske inte möjlighet att åka med på alla matcher, vissa vill förmodligen åka med på alla matcher men kanske inte har råd att säkerställa att de kan vara på plats om inte bussen rullar, andra har möjlighet att åka på alla matcher men samtidigt bidra till att fler kan åka medan en del andra har råd men inte tid att åka på samtliga matcher. Resefonden har skapas helt enkelt så att alla kan bidra efter sina förutsättningar för en aktivare supporterkultur.

Målet med resefonden är helt enkelt att samla in pengar så att vi 1, kan garantera att skicka bussar till samtliga matcher oavsett intresse, 2, vid överskott eller stort intresse sänka priserna, få iväg mer än en buss eller kunna göra en storsatsning.

Vårt mål med resefonden är att få in 10 000 kronor för att kunna garantera att bussar rullar till samtliga tävlingsmatcher resten av året.

Såhär gör du för att bidra:
Swish –  swisha valfritt bidrag till oss på 123 378 58 13. Märk betalningen med ”resefonden”.

Bankgiro – Gör en banköverföring till 5844-3391. Märk med ”resefonden”.

Skänk i samband med KFF hemma – I samband med Kalmar hemma har vi planerat att gå runt med bössor på arenan för att samla in pengar till ovanstående.

 

EDIT: felaktigt Bankgironummer rättat

2 svar

  1. 5844-5391
    Error Det går inte att göra en betalning/överföring till angivet mottagarkonto. Kontakta mottagaren för mer information.
    Hur göra? Har inget Swish

    1. Det hade tyvärr smugit sig in ett skrivfel i BG-nummret. Det är dock rättat nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela