Guliganerna

Guliganerna

KRÖNIKA: Det är dags att sluta upp bakom IF Elfsborg!

Den Allsvenska fotbollssäsongen går på högvarv och IF Elfsborg har efter fem matcher visat att förra säsongen är ett minne blott och att det blåser nya gula vindar över Borås och Borås Arena. På årets tre hemmamatcher har det blivit 7poäng och 8mål framåt. Det är ett lag som spelar med energi och framåtanda och en fotboll som vi Elfsborgare kan vara stolta över.

 

Den negativa trenden i publiksiffran bör ändras till en positiv trend med start nästa match. Det är kul att gå på allsvenskfotboll på Borås Arena, det är kul att sjunga fram grabbarna från Elfsborgsläktaren och det är framförallt kul att se Di Gule spela boll. För att vi ska kunna fortsätta den positiva trenden sportsligt behöver vi sluta upp bakom föreningen, spelarna och laget. Det görs mycket rätt både på och utanför planen, men det som krävs av dig och mig är att vi är på plats när IF Elfsborg spelar boll. Det finns ett go och en vilja att hela tiden förbättra sig och det måste vi i supporterled ta efter! Vi som varit på plats de tre första matcherna kan intyga att trots att vi varit färre (på pappret) att stämningen är bättre än ifjol, det är roligare på läktaren och fotbollsupplevelsen är bättre! Det behöver vi sprida till kompisar, kollegor och på stan. Vi måste helt enkelt få fler att inse att det är på Borås Arena och inte framför TV-skärmen man ska vara när IF Elfsborg spelar boll.

 

På lördag är nästa chans att se Di Gule, då i Uppsala. Nästa hemmamatch är mot Norrköping den 6/5. Köp en biljett och se med egna ögon att en hemmamatch med IF Elfsborg på Borås Arena är det överlägset bästa Borås Stad har att erbjuda, det är kul, det är gemenskap, det är stämning och vi ska fira fler trepoängare framöver!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela