Guliganerna

Guliganerna

Information från Guliganerna!

INFORMATION FRÅN GULIGANERNA:

Vi i Guliganerna påverkas givetvis av rådande läge i samhället och framförallt saknar vi att stå tillsammans med er medlemmar och andra på Elfsborgsläktaren och sjunga fram IF Elfsborg! Guliganernas styrelse har naturligtvis inte mer information än någon annan om när vi får stå på läktaren igen, men övrig verksamhet fortsätter och den här texten syftar till att informera om läget och om vad som händer i föreningen.

Vi håller som vi tidigare kommunicerat på att göra ett byte av lokal som ska vara genomfört innan månaden är slut. Det är mycket jobb med att lämna en lokal som föreningen haft i sin ägo i 10+ år med allt vad det innebär, men vi går in i sluttampen av den fasen. Vi tar tacksamt emot all hjälp vi kan få nästa helg för att kunna slutföra bytet så snabbt och smidigt som möjligt.

I övrigt håller vi på att slutföra produktionen av ett nytt nummer av vårt medlemsmagasin Gula Sidorna. Det kommer att bli det längsta numret i magasinets historia och beräknas nå er medlemmar, tillsammans med medlemskorten, någon gång i mitten av april. Det finns mycket annat planeringsarbete att göra kring föreningens ”ordinarie” verksamhet som vi tänkt ta ta tag i nu. Vi håller på att se över möjligheten att göra ett helomtag av hemsidan, webshopen, planera souvenirer och redan nu börja skissa på ett höstnummer av Gula Sidorna. Det finns mycket i föreningens verksamhet som går att göra utan att det spelas matcher.

Situationen i IF Elfsborg

IF Elfsborg drabbas precis som alla andra idrottsföreningar enormt hårt av rådande läge i samhället. Vi som supporterförening står alltid bakom Elfsborg i vått och tort, i medgång och motgång såväl på som utanför planen. Borås behöver Elfsborg och Elfsborg behöver Borås. Det bästa vi som Elfsborgare kan göra på kort och långsikt är att bli medlemmar i föreningen IF Elfsborg. Du stöttar inte bara föreningen ekonomiskt utan du blir även en del av föreningen och kan vara med och påverka föreningens framtid.

Idag lanserades ”Elfsborgshjälpen” av Elfsborg och vi kommer göra vårt bästa för att hjälpa till i olika initiativ som sjösätts därifrån. Vi som supporterförening och medmänniskor kommer göra allt för att dels stötta IF Elfsborg men också stötta IF Elfsborg stöttande av samhället och Borås. Idrott- och supporterrörelsen behövs även i dessa tider och framförallt när vi kommer ut på andra sidan av den här pandemin.
Vi Tillsammans är definitivt nyckelorden nu mer än någonsin.

Vad kan du göra för Guliganerna just nu?

Känner du att du börjar bli uttråkad av att det inte spelas någon fotboll och känner att du vill bidra till Guliganernas verksamhet på något sätt? Tveka inte att höra av dig! Vi tar tacksamt emot all hjälp oavsett om det är att hjälpa till med flytten från Gula Villan, planera nytt nummer av Gula Sidorna, idéer till souvenirer, evenemang, flaggmålning, bygga en hemsida osv. Stort som smått är välkommet!

Vi Tillsammans tar oss igenom detta så ses vi på Elfsborgsläktaren när det är dags för fotboll igen!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela