Guliganerna

Guliganerna

Krönika: Det finns en otrolig styrka i Elfsborgsfamiljen!

Krönika: Det finns en otrolig styrka i Elfsborgsfamiljen!

När vi lanserade kampanjen ”Varje medlem räknas – Tillsammans för IF Elfsborg” den 24:e mars satte vi ett högt mål att vi skulle få över 1000 nya medlemmar till IF Elfsborg och passera 3000-medlemmar totalt. Vi visste inte riktigt vad vi skulle förvänta oss – men vi visste att det finns en otrolig styrka i Elfsborgsfamiljen när det väl gäller. Orden ”Vi Tillsammans” är inte bara några tomma ord på ett papper. Vi Tillsammans genomsyrar hela verksamheten, supporterleden, Borås och Sjuhärad. I skrivande stund har vi passerat 3000-medlemmar med råge och är redan uppe och suddar på nästa hundratal. Vi nöjer oss givetvis inte här utan ska fortsätta öka medlemsantalen mot högre rekordnivåer!

Det här visar på styrkan i Elfsborgsfamiljen – Vi Tillsammans i med och motgång.

Det är en självklarhet för alla Elfsborgare att sluta upp bakom föreningen i alla tider. Vårt förra medlemsrekord var under guldsäsongen 2012 – vårt nya är i en tid när vi inte ens vet när Allsvenskan kommer starta och med ett antal ytterst mediokra sportsliga säsonger i ryggen. Att bli medlem i IF Elfsborg är inte bara ett sätt att stötta Elfsborg ekonomiskt i dessa tider, det är också den absolut starkaste symbolen för ett ”Vi Tillsammans” på riktigt. Förenigen är dess medlemmar och ju fler medlemmar desto starkare blir föreningen. Det gäller såväl på kort som långsikt. Det är med ett starkt medlemsantal och en stark föreningsdemokrati vi ska lyfta IF Elfsborg till toppen såväl när säsongen väl startar som i framtiden.

Vi alla längtar efter att få besöka Borås Arena, sjunga från Elfsborgslätkaren, åka buss genom landet, måljubla, skrika på domaren, köpa en korv med bröd med en avslagen folköl och framförallt, uppleva gemenskapen bland oss Elfsborgare på plats när vi ser på fotboll. Ingen vet i dagsläget när det blir, men oavsett när nästa match än sparkas igång så vet vi garanterat att det kommer att göras med ett nytt medlemsrekord och en starkare Elfsborgsfamilj än någonsin i ryggen!

Vi Tillsammans!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela