Guliganerna

Guliganerna

Varje medlem räknas – Tillsammans för IF Elfsborg!

Varje medlem räknas – Tillsammans för IF Elfsborg ?

Ingen har undgått nyhetsrapporteringen den senaste tiden. Corona-viruset och dess följder slår enormt hårt mot en rad olika branscher i samhället. Under april och maj skulle IF Elfsborg ha spelat fem hemmamatcher och ingen vet säkert om den allsvenska premiären kan spelas i juni som det planeras för. Läget är en enorm utmaning ekonomiskt för alla allsvenska föreningar, så även IF Elfsborg. Under måndagen berättade IF Elfsborg att samtliga spelare och anställda i föreningen sänker sina löner för att bidra till situationen.

Så, vad kan vi supportrar göra? Vi ska börja med att sätta nytt medlemsrekord för IF Elfsborg!

IF Elfsborgs högsta medlemsnotering är ifrån guldåret 2012 när 2604 medlemmar registrerades i föreningen. Guliganerna älskar IF Elfsborg och vi älskar föreningsdemokrati. För oss är det ett enkelt val att börja med en viktig insats som ger både kort- och långsiktiga positiva effekter. Medlemskapet handlar om att stötta hela den förening vi bygger för framtiden, herrar, damer, ungdomslag och samhällsarbete – att bli medlem är att bli en del av vår förening, på riktigt.

I skrivande stund har IF Elfsborg strax under 2000 medlemmar. Vår första målsättning är att värva över 600 nya medlemmar till IF Elfsborg vilket innebär ett välkommet ekonomiskt tillskott likväl som en tydlig markering med ett nytt medlemsrekord; När det blåser, är Vi Tillsammans, som starkast.

Är du inte medlem i IF Elfsborg? Bli det idag, via den här länken. Det är smidigt och går snabbt med flera olika betallösningar, även swish. Du vet väl att det dessutom endast kostar 100 kr för varje ”extra familjemedlem” om det redan bor en vuxenmedlem i hushållet. Passa på att anmäla hela familjen!

Är du redan medlem i IF Elfsborg? Värva en ny medlem, det finns tiotusentals Elfsborgare som ännu inte tagit steget. Morsan, kollegan på jobbet, sonen eller grannen? Du är en viktig ambassadör för att sprida medlemskapet vidare.

”Vi” i ”Vi Tillsammans” innebär du och jag. Varje enskild Elfsborgare gör skillnad för att stärka den förening som gett så mycket glädje, gemenskap och minnen inför framtiden. Det är nu vi behövs.

Det är nu vi sätter ett nytt medlemsrekord! Vi tillsammans! 

Medlem 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela