Guliganerna

Guliganerna

Vi återvänder hem – sälj slut Elfsborgsläktaren!

IF Elfsborg – BK Häcken 13 september blir den första matchen på Elfsborgsläktaren sedan i oktober 2019. Sedan dess har läktaren uppgraderats och hela IF Elfsborgs supporterscen är redo att växla upp till nästa nivå. Första målet är att sälja slut 800 biljetter till Elfsborgsläktaren. De 800 blir de första som får ta del av uppladdning på Gula Torget för att sedan ta på plats på läktaren och sjunga fram ’di gule’ till seger.   

Som medlem i Guliganerna har du möjlighet att utnyttja ett kanonerbjudande. Du kan köpa matchbiljetter för 100 kr vuxen (ord. 155kr)  samt 80 kr ungdom (ord. 105kr) till den första matchen på Elfsborgsläktaren. Det här blir ett unikt tillfälle som ingen aktiv supporter vill missa. Vi räknar med stort drag efter biljetter så passa på att bjud med vänner eller familj.

För att köpa biljetter till detta erbjudande:
Maila emelie.hultin@guliganerna.se, skriv antal som önskas köpa samt om det är ungdom/senior alt vuxenbiljetter (Max 4 st/medlem).

Du kan också bli medlem i Guliganerna och då får du en matchbiljett till matchen mot Häcken (gäller fram till fredag kl 12.00).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela