Guliganerna

Guliganerna

Framtid

IF Elfsborg är Västergötlands främsta elitförening inom Sveriges största folkrörelse, fotbollen. IF Elfsborg samlar människor med olika bakgrund, kön, ålder, religion och etnicitet. Våren 2022, får Västergötlands främsta göra en insats för framtidens fotbollsintresserade.

Alla siffror som avser andelen idrottande barn och ungdomar pekar tyvärr åt fel håll efter pandemin. Mycket tyder på att det aldrig varit viktigare än det är just nu att uppmuntra unga att börja spela fotboll, fortsätta idrotta eller att helt enkelt hitta en gemenskap med andra på läktaren.

Guliganerna har en lång historik av att vara en samlande kraft. Vi tror att den kraften behöver användas lite extra för att uppmuntra västergötlands unga. Vi har därför satt som första mål att vi ska ta fram unika gympapåsar, dela ut påsarna med hjälp av IF Elfsborgs spelare och därigenom bjuda in 1000 barn till matchbesök på Borås Arena. Vår förhoppning är att många ska få upp ögonen för IF Elfsborg och fortsätta vilja gå på matcher.

För mer information hur du kan vara med och bidra.

Guliganerna har tagit fram en t-shirt där allt överskott går till denna kampanj. Det är förbeställning som gäller och beställningen skickas när kampanjen är slut den 4 april.
Köp den här.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela