Guliganerna

Guliganerna

Valberedningens förslag till årsmötet 2023

Valberedningen som valdes på årsmötet 2022 har bestått av Camilla Andersson, Anders Eliasson och sammankallande Simon Ring. Under ett par månaders tid har vi arbetat med att följa upp det gångna årets arbete i styrelsen. Vi har intervjuat samtliga styrelsemedlemmar för att få ett grepp om hur arbetet har fortlöpt samt få reda på vilka egenskaper vi skulle leta efter när vi sökte personer som ska väljas in i styrelsen under årsmötet.

VALBEREDNINGENS FÖRSLAG:

Ledamöter för en tid av två år: 

Linus Gustavsson – Nyval

Linus är 24 år och kommer från Falköping. Som 8-åring fick Linus gå ut tillsammans med spelarna i samband med match och det blev även startskottet för supporterskapet. Över åren har supporterskapet utvecklats till att följa Elfsborg såväl hemma som borta. Han är även aktiv i Sektion Schlätta som är en etablerad gruppering på Elfsborgsläktaren och har också hjälpt till i G.T.S på senare dagar. 

Oscar Fredriksson – Nyval

Oscar började springa runt på Elfsborgsläktaren 2006. Efter första bortamatchen 2010 blev det bara mer och mer. Var medlem i Yellow Fanatics runt 2012-2015. Efter det var han frånvarande i några år men gjorde en stark comeback inför säsongen 2020. Blev 2022 en del av Yellowship och tog även hem det åtråvärda priset ”årets dansare” på årets julbord.

Cecilia Karlén – Omval

Andreas Nilsson – Omval

Alma Proofh – Omval

Ordförande för en tid av två år:

Emelie Hultin – Omval

Kvar i styrelsen:

Följande personer sitter kvar i styrelsen, samtliga med ett år kvar på respektive mandatperiod.

Ledamöter: Christian Holmedal, Kim Persson

Vice ordförande: Clara Tolfsson

Kassör: Kim Eriksson

Följande personer lämnar styrelsen i och med årsmötet. Valberedningen vill tacka för ett gott arbete.

Kalle Gyllander

William Kjellén Roos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela