Guliganerna

Guliganerna

Nyhetsbrev april

Den allsvenska premiären har startat och vi kan väll säga att vi känner att vi lever. Man har glömt av de känslor som ligger bakom den här sporten – bra som dåliga. En sak är säkert dock, det är väldigt skönt att vara tillbaka. Tillbaka på Elfsborgsläktaren och tillbaka med er. 

I styrelsen jobbar vi på. I skrivande stund har vi 1262 medlemmar, vårt näst bästa år någonsin och vi har många månader framför oss för att kunna bli fler!

Inför en allsvensk premiär är biljettsläppet alltid lika intressant. Angående den dynamiska prissättningen som finns , alltså att priset är billigare desto tidigare biljetterna köps, har vi bett Elfsborg gå ut med information och att kommunicera tydligare kring det. Anledningen till detta är att biljetter förhoppningsvis ska köpas tidigare och att det kan öka hypen kring matchen. Info ska nu fås med när man köper biljetten. Visste du att vi har dynamisk prissättning?

Matchen i sig är alltid lika uppfinnelserik när det gäller saker som behöver åtgärdas och saker som inte funkar. I premiären blev det tydligt att det bör finnas fler än en tjej som visiterar i en fålla, många tjejer sade ifrån på plats och det är vi tacksamma för. Vi diskuterade även att båda insläppen ska vara öppna redan från start. Detta ska vara åtgärdat, men upplever man problem med visitation eller insläpp så meddela gärna oss.

Annars jobbar vi just nu för att framförallt få fler damtoaletter, något som Elfsborg kollar vidare på. Dessutom jobbar vi för att få in en cykelparkering i samband med EL. Dessutom jobbar vi hårt för att lösa problematiken kring att det är för trångt i mitten. Att ha folk ståendes på det gula området kommer ge oss starka böter i Europaspelet men är även en säkerhetsrisk. Vi välkomnar självklart förslag på lösningar från er.

Vi har dessutom, sen en lång tid tillbaka, jobbat med vår Vi tillsammans resa. Slutligen blev det GAIS borta och resan landade på 199:-. Uppladdningen kommer ske på trädgår’n där man kan köpa till en tacobuffé. I nuläget är 7 bussar fulla. Länk hittar ni längre ner på sidan.

Har ni fått hem medlemskortet från Elfsborg? Japp, vi med… Vi lyfte snabbt vårt missnöje kring kvalitén på medlemskortet som Elfsborg dessutom tog extra betalt för. Förhoppningsvis slipper vi den här diskussionen framöver. 

Vad händer bland oss och våra medlemmar nu då? 

Efter önskemål från er håller vi på att sammanställa ramsor för att fler ska lära sig dem, vi vet inte exakt ännu hur eller vart vi ska samla dem men det kommer komma inom en snar framtid.

Vi måste tyvärr också påminna er om att vi på våra resor har reseregler som måste följas. Idag har vi chaufförer som ställer upp för oss och som ger oss bra priser på bussar som gör att vi kan ha de priserna vi har i dagsläget. Under en resa i April var bussen nedskräpad så en chaufför fick städa bussen långt inpå morgonen. Vi tycker självklart inte detta är okej och uppmanar därför alla att hjälpas åt att städa när man närmar sig Borås framöver.

Läs våra reseregler här.

Nu har vi tagit det allvarliga, så vad har vi får roligt framför oss?

Resor

DIF 12/5
Boka här

GAIS 19/5 – Vi tillsammans resa

MFF 28/5
Boka här

Souvenirer 

Våra tygpåsar har varit oerhört omtycka av er, det tackar vi starkt för. Även de nya klistermärkena som släppts med fokus på Elfsborg 120 år säljer som smör. Allt finns i luckan och på hemsidan, så passa på att köpa.

Dessutom har vi andra souvenirer på ingång, ni får vänta på sneakpeak och istället hålla utkik på våra sociala medier.

Aktiviteter

Vi bjuder även in medlemmar till en hel flaggmålardag i Maj, en dag att få möjlighet att måla sin egna flagga och lära sig hur man gör från grunden. Plats, exakt datum och mer info släpps på våra sociala medier. Så håll koll där!

En sak ni också verkligen behöver planera in, är att vår… fotbollsturnering är tillbaka! Efter många om och men har vi nu spikat ett datum. Boka in 29/6, samla ihop ett gäng och börja träna redan nu. Mer info kommer. 

Oavsett hur dåligt eller hur bra det går för vårt kära IF Elfsborg så kommer vi alltid stå där. Kom ihåg att när det är som trögast så behöver de oss som mest. Gå på match, njut av omgivningen och ge allt i 90 minuter. Låt mobilen ligga i fickan och släpp den världen för en stund. Var i nuet och var med i matchen. Den 12e spelaren är den viktigaste.

Vi ses på söndag!

Har du några frågor så tveka inte på att höra av dig till Emelie.hultin@guliganerna.se 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela