Guliganerna

Guliganerna

Cykelresa till Halmstad borta 15/9 till förmån för cancerfonden!

I år är det 10 år sedan Klas Ingesson förlorade kampen mot cancer. I syfte att hedra hans minne och fortsätta bidra till forskningen mot cancer kommer Guliganerna anordna en insamling tillika cykelresa till bortamatchen i Halmstad sön 15/9.  

Tidigare insamlingsresor
Under parollen “cykling mot cancer och vår egen övervikt” har Guliganerna genomfört tre tidigare cykelresor till förmån för cancerfonden. 

Den första ägde rum 2014 då 22 tappra gulingar gjorde resan från Borås till bortamatchen i Halmstad. Denna resa var en del av en större insamling som totalt landade på cirka 300.000 kronor till cancerfonden. 

Den andra resan genomfördes 2015 och destinationen denna gången var bortamatchen i Åtvidaberg. De 20 hjältarna som genomförde resan drog in 33.000 kronor. 

Tredje resan gjordes 2016 och gick till Örebro. Denna gången var det 18 cyklister som tillsammans samlade in 38.000 kronor. 

10 år efter den första cykelresan till Halmstad är det dags igen. Guliganerna har bokat upp 18 platser för denna resa som görs i Klas Ingessons minne i förmån till cancerfonden. 

Vill du vara med och cykla? 
Vem som helst är välkommen att cykla denna resa med oss! Anmälan kostar 250kr och Guliganerna står för all logistik såsom boende, måltider och hemresa, det enda som behövs är en cykel och utrustning. Avresa sker fredag 13/9 09:00 från Stora torget och vi ankommer till Halmstad på matchdagen 15/9. Detta är inte på något sätt en tävling utan tanken är att hela gruppen tillsammans ska ta sig i mål. 

Däremot vill vi vara tydliga med att det är en tuff helg som kräver ett starkt pannben och en ordentlig cykel.

Anmälan är bindande och görs HÄR.

DAG 1: Stora torget Borås  –  Ullared 
DAG 2: Ullared  – Ugglarps camping 
DAG 3: Ugglarps camping – Halmstad  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela