I SVERIGES BÄSTA SUPPORTERFÖRENING

Guliganerna är en fristående supporterförening som är öppen för alla Elfsborgare oavsett ålder, kön eller läktartillhörighet. Vi är en förening med medlemmar i alla åldersgrupper och består av både killar och tjejer utspridda runt om i landet. Även om Guliganerna i första hand företräder Elfsborgsläktaren, skall alla som vill vara med och uppleva eller bidra till en positiv läktarkultur och bra stöd till IF Elfsborg, känna sig välkomna.
Som medlem i Guliganerna kan vi erbjuda flertalet förmåner. Bland annat har du som medlem möjlighet till att åka med på bortamatcher i vår regi, du får tillgång till medlemstidningen Gula Sidorna samt en del rabatterade priser.

Medlemspriser för 2017:

Vuxen (född -97 eller tidigare) 150:-
Ungdom 100:-
Familjemedlemskap 350:-
(Med familjemedlemskap avses de medlemmar inom en familj som är folkbokförda på samma adress)

Hur du betalar in medlemsavgiften 2017:

1. PlusGiro: 629 05 39-3
 Ange ditt namn, adress & födelsedata. Om ni betalar flera samtidigt och inte får plats på plusgiroblanketten eller meddelandefönstret på internetbanken, skicka då ett mail till medlem@guliganerna.se och skriv de övrigas uppgifter.

2. Swish: Skicka betalning till Swish-nummer 123 378 58 13. Skriv sedan ett mail innehållande namn, personnummer, telefonnummer samt adress och skicka till medlem@guliganerna.se

3. I bussen på bortaresor
 Guliganerna tar emot nya medlemmar på bortaresorna. Det är väldigt smart att bli medlem om man åker med oss på bortaresorna.

4. I samband med aktiviteter i Gula Villan
 För att få tillträde till vår medlemslokal Gula Villan krävs medlemskap. Det går, utan problem, att bli medlem på plats i Villan om du vill ha tillgång till lokalen och inte redan är medlem.

Guliganernas medlemsförmåner 2017:

– Du får en röst på Guliganernas årsmöte
– Du får åka med i Guliganernas bussar på bortaresor
– Du får världens snyggaste medlemskort
– Du får rösta fram “årets Guliganlirare”
– Du får medlemstidningen Gula Sidorna i brevlådan
– Du får tillgång till Guliganernas lokal, Gula Villan
– Du får delta i Guliganernas olika evenemang
– Du får medlemserbjudanden på souvenirer

(Medlemsrabatter just nu – Fler kan tillkomma)
Lilla Bränneriet – Stor stark för 50:-
Black Scar Tattoo – 10% rabatt mot uppvisande av medlemskort