Guliganerna

Guliganerna

Bli medlem

I SVERIGES BÄSTA SUPPORTERFÖRENING

Guliganerna är en fristående supporterförening som är öppen för alla Elfsborgare oavsett ålder, kön eller läktartillhörighet. Vi är en förening med medlemmar i alla åldersgrupper och består av både killar och tjejer utspridda runt om i landet. Även om Guliganerna i första hand företräder Elfsborgsläktaren, skall alla som vill vara med och uppleva eller bidra till en positiv läktarkultur och bra stöd till IF Elfsborg, känna sig välkomna.

Som medlem i Guliganerna är du med och värnar om den positiva supporterkulturen, föreningsdemokrati och samhället vi lever i. Guliganerna bidrar med stämning och tifon på matcherna, organiserar och subventionera resor till bortamatcherna, arrangerar exklusiva evenemang för dig som medlem, verkar för att du som supporter får din röst hörd och bidrar till utvecklingen av Elfsborgsläktaren, oavsett om det gäller seriebiljetter, utformning eller komfort på läktaren. Vi arbetar ständigt med utvecklingen av såväl supporterkulturen som elfsborgskulturen. Vi släpper souvenirer, böcker, filmer, skivor och medlemsmagasin.
Vi har samlat in hundratusentals kronor till välgörenhet och genom projektet LikaOlika möjliggör vi för än fler av samhällets medborgare att ta del av glädjen och gemenskapen på Elfsborgsläktaren.

Ditt medlemskap i Guliganerna innefattar helt enkelt en massor av saker inom en rad olika områden. Det innebär att du står upp för föreningsdemokratin och den positiva supporterkulturen och att du som supporter får chansen att vara med och påverka och göra din röst hörd. Men framförallt innebär det att du är en del av gemenskapen och glädjen det innebär att vara Elfsborgare och Guligan. Säkra ditt medlemskap i Guliganerna redan idag!

Medlemspriser för 2024:

Vuxen (född -04 eller tidigare) 150:-
Ungdom 100:-
Familjemedlemskap 350:- (Med familjemedlemskap avses de medlemmar inom en familj som är folkbokförda på samma adress)

Hur du betalar in medlemsavgiften:

Medlemsskapet betalas enklast via vår webshop med swish.
https://guliganerna.shop.textalk.se/bli-medlem/

Bankgiro: 5844-3391  Ange ditt namn, adress & födelsedata. Om ni betalar flera samtidigt och inte får plats på bankgiroblanketten eller meddelandefönstret på internetbanken, skicka då ett mail till medlem@guliganerna.se och skriv de övrigas uppgifter.

Guliganernas medlemsförmåner:

– Du får en röst på Guliganernas årsmöte
Grymma priser på årskort på Elfsborgsläktaren.
– Du får åka med i Guliganernas bussar på bortaresor
– Du får världens snyggaste medlemskort
– Du får delta i Guliganernas olika evenemang
– Du får Guliganernas medlemsmagasin Gula Sidorna.
Vid familjemedlemsskap erhåller man en tidning/familj.

Vid frågor angående medlemskap vänligen kontakta:
medlem@guliganerna.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *