I SVERIGES BÄSTA SUPPORTERFÖRENING

Guliganerna är en fristående supporterförening som är öppen för alla Elfsborgare oavsett ålder, kön eller läktartillhörighet. Vi är en förening med medlemmar i alla åldersgrupper och består av både killar och tjejer utspridda runt om i landet. Även om Guliganerna i första hand företräder Elfsborgsläktaren, skall alla som vill vara med och uppleva eller bidra till en positiv läktarkultur och bra stöd till IF Elfsborg, känna sig välkomna.
Som medlem i Guliganerna kan vi erbjuda flertalet förmåner. Bland annat har du som medlem möjlighet till att åka med på bortamatcher i vår regi, du får tillgång till medlemstidningen Gula Sidorna samt en del rabatterade priser.

Medlemspriser för 2017:

Vuxen (född -97 eller tidigare) 150:-
Ungdom 100:-
Familjemedlemskap 350:-
(Med familjemedlemskap avses de medlemmar inom en familj som är folkbokförda på samma adress)

Hur du betalar in medlemsavgiften 2017:

1. PlusGiro: 629 05 39-3
 Ange ditt namn, adress & födelsedata. Om ni betalar flera samtidigt och inte får plats på plusgiroblanketten eller meddelandefönstret på internetbanken, skicka då ett mail till medlem@guliganerna.se och skriv de övrigas uppgifter.

2. Swish: Skicka betalning till Swish-nummer 123 378 58 13. Skriv sedan ett mail innehållande namn, personnummer, telefonnummer samt adress och skicka till medlem@guliganerna.se

3. I bussen på bortaresor
 Guliganerna tar emot nya medlemmar på bortaresorna. Det är väldigt smart att bli medlem om man åker med oss på bortaresorna.

4. I samband med aktiviteter i Gula Villan
 För att få tillträde till vår medlemslokal Gula Villan krävs medlemskap. Det går, utan problem, att bli medlem på plats i Villan om du vill ha tillgång till lokalen och inte redan är medlem.

Guliganernas medlemsförmåner 2017:

– Du får en röst på Guliganernas årsmöte
– Du får åka med i Guliganernas bussar på bortaresor
– Du får världens snyggaste medlemskort
– Du får rösta fram “årets Guliganlirare”
– Du får medlemstidningen Gula Sidorna i brevlådan
– Du får tillgång till Guliganernas lokal, Gula Villan
– Du får delta i Guliganernas olika evenemang
– Du får medlemserbjudanden på souvenirer

(Medlemsrabatter just nu – Fler kan tillkomma)
Lilla Bränneriet – Stor stark för 50:-
Black Scar Tattoo – 10% rabatt mot uppvisande av medlemskort
Synsam – 10% rabatt mot uppvisande av medlemskort

Vid frågor angående medlemskap vänligen kontakta:
medlem@guliganerna.se

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!