}

Anmälan

HÄNG MED PÅ NÄSTA RESA

Guliganernas resesektion anordnar bussresor till alla Elfsborgs matcher. Under ett normalt år skickar vi runt 30 bussar runt om i Sverige.

Fyll i formulärets alla fält och fyll i dem korrekt. Antalet resenärer uppdateras i realtid, men du måste vänta på ett bekräftelsemail för att vara säker på att ha fått en plats. Därför viktigt att du fyller i en korrekt mailadress och korrekt telefonnummer!

Ifall du är anmäld och eventuellt inte skulle kunna åka med så måste du avanmäla dig senast vid den sista anmälningsdagen. Gör du inte detta kommer du ändå att debiteras för resan. Avanmälan ska ske skriftligen till resor@guliganerna.se.

Vid eventuella frågor kontakta: resor@guliganerna.se

Läs våra buss- och reseregler här!

 

Nästa resa: Hammarby

I årets dubbelmöte möter vi Hammarby. Vår formkurva fortsätter peka uppåt och rent läktarmässigt tar vi ständigt nya kliv. Häng med till Stockholm så ser vi till att köra över Bajen i år igen!

Datum: Måndagen den 24/7

Matchstart: 19:00

Avresa: 12:00, från bussparkeringen nedanför Engelska skolan.

Sista anmälningsdag: 20/7, därefter går det ej att avboka resan.

Pris: 300:- vuxen & 250:- ungdom.

Matstopp: På dit- och hemvägen.

Övrigt: Medlemskrav i Guliganerna för att åka i våra bussar. Var på plats senast en kvart innan avresa!

 

SAMUEL HOLMÉNS ÅTERKOMST DEN 17 JULI!

10 år har passerat sedan Samuel lämnade IF Elfsborg och staden Borås, men nu är han äntligen tillbaka igen i föreningen där han har sitt hjärta, föreningen där han vunnit SM-Guld, och där han framöver ska kämpa varje minut för att göra det igen!

När vi möter Hammarby den 17 juli vill vi se ett fullsatt Borås Arena där hela Sjuhäradsbygden, men även långväga gulsvarta supportrar hyllar återkomsten av vår stora profil Samuel Holmén!

Vi hoppas på en Elfsborgsläktare fylld till bredden av sjungande supportrar som skapar en inramning även mäktigare än i vårsäsongens alla matcher, tillsammans ska vi kämpa för tre poäng och en minnesvärd återkomst i sommarkvällen.

KÖP DIN BILJETT IDAG!
KLÄ DIG GULT OCH SLUT UPP!