}

Anmälan

HÄNG MED PÅ NÄSTA RESA

Guliganernas resesektion anordnar bussresor till alla Elfsborgs matcher. Under ett normalt år skickar vi runt 30 bussar runt om i Sverige.

Fyll i formulärets alla fält och fyll i dem korrekt. Antalet resenärer uppdateras i realtid, men du måste vänta på ett bekräftelsemail för att vara säker på att ha fått en plats. Därför viktigt att du fyller i en korrekt mailadress och korrekt telefonnummer!

Ifall du är anmäld och eventuellt inte skulle kunna åka med så måste du avanmäla dig senast vid den sista anmälningsdagen. Gör du inte detta kommer du ändå att debiteras för resan. Avanmälan ska ske skriftligen till resor@guliganerna.se.

Vid eventuella frågor kontakta: resor@guliganerna.se

Läs våra buss- och reseregler här!

 

Nästa resa: Jönköping Södra

En fredagsmatch mot ett formsvagt Jönköping väntar runt hörnet. Förra året hade vi en, ur supporterperspektiv, lyckad resa dit. Det är något vi ska upprepa i år. Häng med!

Datum: Fredagen den 18/8

Avresa: 17:00, från bussparkeringen nedanför Engelska skolan. Var på plats senast 16:30!

Matchstart: 19:00

Pris: 150 kr

Sista anmälningsdag: Den 15/8

Matstopp: Inget matstopp.

Upphämtning ut med vägen: Intresserad av att hoppa på någonstans ut med vägen? Skicka då ett mail till resor@guliganerna.se.  

Övrigt: Medlemskrav i Guliganerna för att åka med våra supporterbussar. Medlemsskap går självklart att lösa på plats, innan avresa.