}

Anmälan

HÄNG MED PÅ NÄSTA RESA

Guliganernas resesektion anordnar bussresor till alla Elfsborgs matcher. Under ett normalt år skickar vi runt 30 bussar runt om i Sverige.

Fyll i formulärets alla fält och fyll i dem korrekt. Antalet resenärer uppdateras i realtid, men du måste vänta på ett bekräftelsemail för att vara säker på att ha fått en plats. Därför viktigt att du fyller i en korrekt mailadress och korrekt telefonnummer!

Ifall du är anmäld och eventuellt inte skulle kunna åka med så måste du avanmäla dig senast vid den sista anmälningsdagen. Gör du inte detta kommer du ändå att debiteras för resan. Avanmälan ska ske skriftligen till resor@guliganerna.se.

Vid eventuella frågor kontakta: resor@guliganerna.se

Läs våra buss- och reseregler här!

 

Nästa resa: VI TILLSAMMANS FÄRGAR HALMSTAD GULT!

Invasionsresa med galet bra pris och många gulsvarta på plats!

Datum: 1/7

Matchstart: 18:00

Avresa: 13:00, från Gula huset, vid Borås Arenas bortasektion.

Sista anmälningsdag: 26/6, därefter är anmälan bindande.

Pris: Buss- och matchbiljett för 200:-. Enbart bussbiljett kostar 150:-. (Gul t-shirt ingår i priset)

Uppladdning: På Three Hearts från 14:30.

Biljetter för privatresenärer: Dessa köper du via denna LÄNK

För mer detaljerad information kan du läsa och även anmäla dig på denna länk med:
http://guliganerna.se/2017/vi-tillsammans-fargar-halmstad-gult/

 

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!