}

Välkommen till

GULIGANERNAS MEDIASEKTION

 
Guliganerna arbetar ständigt för att sprida allt i från bilder, filmer och texter som belyser vår supporterkultur.
Våra bilder från matcherna publiceras allt som oftast på vår Facebook sida och ni kan också få senaste nytt via vår Instagram eller Twitter. Det finns också podcast med Elfsborgsrelaterat innehåll likväl som vår Guliganblogg där vi löpande kommer publicera allt från intervjuer och reportage med mera. 
Vårat nyhetsbrev via email är ett annat smart alternativ om du vill hålla dig uppdaterad om viktiga händelser i föreningen. Kort och gott, Guliganerna finns alltid nära till hands i ett forum som passar just dig!

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!