}

Välkommen till

GULIGANERNAS MEDIASEKTION

 
Guliganerna arbetar ständigt för att sprida allt i från bilder, filmer och texter som belyser vår supporterkultur.
Våra bilder från matcherna publiceras allt som oftast på vår Facebook sida och ni kan också få senaste nytt via vår Instagram eller Twitter. Det finns också podcast med Elfsborgsrelaterat innehåll likväl som vår Guliganblogg där vi löpande kommer publicera allt från intervjuer och reportage med mera. 
Vårat nyhetsbrev via email är ett annat smart alternativ om du vill hålla dig uppdaterad om viktiga händelser i föreningen. Kort och gott, Guliganerna finns alltid nära till hands i ett forum som passar just dig!

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!