}

Podcast med Elfsborgstema

De senaste åren har Podcast blivit ett väldigt populärt och omtyckt sätt att förmedla åsikter, föra debatter eller bara prata rent allmänt om något som intresserar en. Det finns ett antal Podcast där ute med Elfsborgskoppling som fortfarande går att lyssna på i efterhand. Perfekt för en lång hemresa från bortamatch eller som avkoppling hemma i fåtöljen. Bland annat finns några av de första avsnitten av ”Från gräset i Götet till plasten i Borås” med vår Ordförande Isak Edén sparade!

 

GULSVART GBG PODCAST
https://www.podomatic.com/podcasts/gulsvartgbg 

ELFSBORGSPODDEN 26 JUNI
http://podcastboras.se/poddarna/elfsborgspodden-26-juni/

RADIO ELFSBORG
http://podtail.com/podcast/radio-elfsborg/

FRÅN GRÄSET I GÖTET TILL PLASTEN I BORÅS
https://www.youtube.com/channel/UCkaWW3BtM9X8innuUeCFVnw

 

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!