}

Podcast med Elfsborgstema

De senaste åren har Podcast blivit ett väldigt populärt och omtyckt sätt att förmedla åsikter, föra debatter eller bara prata rent allmänt om något som intresserar en. Det finns ett antal Podcast där ute med Elfsborgskoppling som fortfarande går att lyssna på i efterhand. Perfekt för en lång hemresa från bortamatch eller som avkoppling hemma i fåtöljen. Bland annat finns några av de första avsnitten av ”Från gräset i Götet till plasten i Borås” med vår Ordförande Isak Edén sparade!

 

GULSVART GBG PODCAST
https://www.podomatic.com/podcasts/gulsvartgbg 

ELFSBORGSPODDEN 26 JUNI
http://podcastboras.se/poddarna/elfsborgspodden-26-juni/

RADIO ELFSBORG
http://podtail.com/podcast/radio-elfsborg/

FRÅN GRÄSET I GÖTET TILL PLASTEN I BORÅS
https://www.youtube.com/channel/UCkaWW3BtM9X8innuUeCFVnw

 

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!