Guliganerna

Guliganerna

Nyhetsbrev September

September har verkligen varit en månad fylld av spännande händelser och vi har massor att berätta! 

🎉 Medlemsrekord!** Vi har slagit rekord! Just nu är vi 1690 medlemmar – en ökning från vårt tidigare rekord på 1644. Tusen tack till var och en av er för att ni är en del av vår gemenskap! 

🚌🚌  Vi har skickat bussar till damernas matcher mot Husqvarna och Värnamo. Stort tack till alla som hängde med och stöttade våra hjältar på planen!

🚌🚌🚌🚌 Europaresa till Alkmaar: Vår största Europaresa någonsin rullade iväg med fyra bussar till Alkmaar! Även om resultatet inte blev som vi önskade, var resan en fantastisk upplevelse som vi sent kommer att glömma. Tack till alla resenärer som gjorde detta till en oförglömlig upplevelse! 

🚴‍♂️ Cykelresan till Halmstad: Den största händelsen för september måste vara vår cykelresa! Nio hjältar trampade från Borås till Halmstad och rullade in på Lilla Torg den 13/9. Just nu har vi samlat in imponerande 128 820 kr till Cancerfonden! Ni kan fortfarande bidra genom att köpa Klas Ingesson-t-shirts där allt överskott går till kampen mot cancer. Stort tack till våra cyklister, sponsorer och alla som skänkt pengar. Klas hade varit stolt över er! 👉 [Skänk en slant här](https://www.cancerfonden.se/insamlingar/cykling-mot-cancer-och-var-egen-overvikt) 

🗣️ Supporterrådet: Under supporterrådet diskuterade vi Gula Hörnan som en aktiv sektion för Elfsborgare och att familjeläktaren ska vara en plats för oss alla Elfsborgare. Vi lyfte också miljön på bortasektionen, att vi bör göra mer även för dem. Jobbar vi med vår bortasektion så kanske även andra lag gör likadant, vilket gynnas oss i längden.

🎟️ Biljetter till Europa: Vi tyckte att IF Elfsborg hade en bra strategi kring biljettpriserna och släppet för Europa. Även om framtidskortet hamnade i kläm, lyckades vi få fler platser till Elfsborgsläktaren! Guliganerna har även fått tillgång till ett par biljetter till matchen. Har du inte fått tag i biljett och är medlem? Hör av dig till Emelie på emelie.hultin@guliganerna.se – först till kvarn! ⚽ 

På torsdag möter vi Roma hemma, på en fullsatt arena. I samband med Alkmaar så släppte vi vår nya Europa t-shirt samt halsduk, detta kommer att finnas till försäljning även mot Roma. Det kommer även finnas ytterligare en Europamerch! 

Ett litet kom ihåg till alla där ute: tänk på att inte sätta klistermärken eller klottra på våra uppladdningar, detta gör det svårare för oss i framtiden att få tag i pubar.

Tack för att ni är en del av vår gemenskap! Vi ser fram emot många fler oförglömliga stunder tillsammans. Heja Elfsborg! 

Viktiga datum i oktober: 

5 oktober – Boo FF – IF Elfsborg dam
6 oktober – IK Sirius – IF Elfsborg
8 oktober – Föreläsning för gamla Elfsborgare
8 oktober – Supporterråd
13 oktober – IF Elfsborg dam – Tyresö FF
15 oktober – SFSU medlemsmöte
20 oktober – Älvsjö AIK FF – IF Elfsborg
23 oktober – Galatasaray – IF Elfsborg
26 oktober – IF Elfsborg – Värmdö IF (damernas sista match)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela