Guliganerna

Guliganerna

All info inför #GultHalmstad

I morgon är det äntligen dags att färga såväl Halmstads gator och torg som Örjans Vall gult. Här kommer all info du behöver inför resan.

När det gäller bussresan från Borås finns fortfarande några platser kvar för dig som är segare än segast. Anmälan gör du i så fall här: Vi tillsammans färgar Halmstad gult!

Bussresa

Bussar från Borås

Var på plats vid det gula biljetthuset vid Skaraborgsvägen vid 12.15. Där kommer betalning att ske och bussbiljett, matchbiljett och resans gula special t-shirt att delas ut.

Bussarna avgår sedan kl. 13.00 och vi räknar med att bussarna är nere i Halmstad runt 14.45.

Boråsbussarna hämtar upp alla resenärer som kliver på i Kinna, Varberg och Falkenberg. I Kinna är det McDonald´s som gäller och i Varberg är det Varberg Nord.

Vill du hoppa på längs vägen men inte meddelat det än så gör det direkt till: resor@guliganerna.se

Samtliga bussar rullar hemåt direkt efter matchen och kommer då att vara parkerade i anslutning till bortasektionen. Hemkomst till Borås beräknas att vara ungefär 21.45.

Skaraborgsbussen

För de som åker den så kallade Skaraborgsbussen gäller följande:
Stenstorp (10:40) -> Falköping (11:00) -> Herrljunga (11:30) -> Vårgårda (11:50) -> Göteborg (12:45) -> Halmstad.

Resenärer med den här bussen betalar ombord på bussen där också matchbiljetterna kommer att delas ut.

Klara påstigningsställen är Falköping tågstation, Paroy bensinmack i Herrljunga, Vårgårda tågstation och Nils Ericssonterminalen i Göteborg.

Vill du hoppa på längs vägen men inte meddelat det än så gör det direkt till: resor@guliganerna.se

Uppladdning

Sker på puben Tre Hjärtan mitt på Stora Torget i Halmstad.

Adressen är: Kyrkogatan 7, 302 27 Halmstad

Där gäller följande meny:
– Hamburgertallrik och klyftpotatis inkl öl/cider 180:-
– Pasta Gorgonzola inkl öl/cider 160:-
– Bakad potatis med skagenröra inkl öl/cider 150:-

Givetvis finns också alkoholfria dryckesalternativ.

Öl alt. cider kostar 50:- varav 10:- per såld dryck går till Guliganerna.

Förköp – matchbiljett

Vi rekommenderar de som åker privat ner att fixa förköp. Detta då vi kommer vara många som anländer till Örjans Vall samtidigt och det kommer underlätta insläppet.

Vi rekommenderar även förköp till dig som tänkt sitta på sittplats då det där börjar bli ganska fullt. Sektioner som rekommenderas är då någon av följande: Sektion 16, Sektion 17, Sektion 56 och Sektion 27.

Förköp köper du via följande länk: http://hbk.ebiljett.nu/

Marsch till arenan

Vi kommer gemensamt att lämna Stora Torget för att bege oss mot Örjans Vall vid 16:45. Då kommer vi ha god tid att såväl ha roligt på vägen som hinna in i god tid innan matchstart.

Utdelning av T-shirts

För de som åker med bussresan så kommer de de gula special t-shirts som tagits fram till resan som sagt att delas ut innan avresa. Men för de som åker privat ner till Halmstad kommer de att delas i samband med uppladdningen på Tre Hjärtan och sedan utanför bortasektionen inför matchen. De kommer att delas ut gratis men vi uppskattar såklart om så många som möjligt väljer att ändå bli medlemmar i Guliganerna så vi även i framtiden kan göra sådana här satsningar.

Bli medlem i Guliganerna

Vill du att vi även i framtiden ska kunna göra satsningar likt denna resa? Stötta oss då genom att bli medlem i Sveriges bästa supporterförening!

Lättaste sättet att göra det är något av följande:

1. PlusGiro: 629 05 39-3 
 Ange ditt namn, adress & födelsedata. Om ni betalar flera samtidigt och inte får plats på plusgiroblanketten eller meddelandefönstret på internetbanken, skicka då ett mail till medlem@guliganerna.se och skriv de övrigas uppgifter.

2. Swish: Skicka betalning till Swish-nummer 123 378 58 13. Skriv sedan ett mail innehållande namn, personnummer, telefonnummer samt adress och skicka till medlem@guliganerna.se

3. I bussen på bortaresor
 Guliganerna tar emot nya medlemmar på bortaresorna. Det är väldigt smart att bli medlem om man åker med oss på bortaresorna.

ALLA TILL HALMSTAD – FRAMÅT ELFSBORG!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela