}

Vi Tillsammans färgar Halmstad gult

Skriven av Jakob Franzén den 29/05/2017 | 2 kommentarer

Halmstad är destinationen på årets Vi Tillsammans-resa. Tillsammans med IF Elfsborg arrangerar vi årligen en resa som brukar bjuda på folkfest, sommarväder och gemenskap.

Datum: 1/7
Matchstart: 18:00
Avresa: 13:00, från Gula huset, vid Borås Arenas bortasektion.
Sista anmälningsdag: 26/6, därefter kan du ej avboka din plats.
Pris: Buss- och matchbiljett för 200:-. Enbart bussbiljett kostar 150:-.
Uppladdning: På Tre Hjärtan (Kyrkogatan 7) från 14:30.
Biljetter för privatresenärer: Köper du via denna LÄNK

ALLA RESENÄRER FÅR EN GUL T-SHIRT
För att göra den gula invasionen ännu tydligare kommer Guliganerna dela ut gratis T-shirts. Dessa T-shirts kommer man få innan avresa alternativt vid bortasektionen om man reser privat. Hela dagen ska genomsyras av parollen Vi Tillsammans färgar Halmstad gult.

FÖRSTA BARNBUSSEN I VÅR REGI
Denna resa arrangerar vi en barnbuss för Unga elfsborgare. Alla medlemmar i Unga Elfsborgare samt deras familjer och vänner är hjärtligt välkomna att boka en plats i bussen.

SKARABORGSBUSS, VIA GÖTEBORG
Vi kommer skicka en buss som avgår från Stenstorp kl. 11:00. Bussen åker sedan följande rutt:
Stenstorp -> Falköping -> Herrljunga -> Vårgårda -> Göteborg -> Varberg -> Falkenberg -> Halmstad. Klara påstigningsställen är Falköping tågstation, Vårgårda tågstation och Nils Ericssonterminalen i Göteborg. 

UPPLADDNING
Vi hänvisar alla till att ladda upp på Värdshuset Tre Hjärtan som ligger på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad. Hamburgertallrik och öl kostar 180 kr. Enbart öl kostar 50 kr varav 10 kr av varje såld öl går tillbaks till Guliganerna. Självklart finns det andra mat- och dryckesalternativ också, men det säljs till ordinarie priser.

ANMÄLAN OCH BETALNING
Man anmäler sig genom att fylla i formuläret nedan. Betalning sker på plats, innan avresa. Var på plats senast 45 minuter innan avresa. I samband med betalningen får ni er buss- och matchbiljett. OBS! Efter sista anmälningsdag är anmälan ej längre möjlig att avboka.  

VILL DU HOPPA PÅ LÄNGS MED VÄGEN?
Vår Skaraborgsbuss plockar upp resenärer i följande städer; Stenstorp, Falköping, Vårgårda, Herrljunga, Alingsås, Göteborg, Varberg, Falkenberg och Kinna. Vill du hoppa på längs med vägen? Maila då till resor@guliganerna.se

HASHTAG
Inför, under och efter resan uppmanar vi till att använda hashtagen #GultHalmstad

TIDSSCHEMA:
12:15 – Alla resenärer samlas vid Gula huset vid Skaraborgsvägen.
13:00 – Bussarna börjar rulla mot Halmstad.
14:45 – Vi laddar upp gemensamt på Tre Hjärtan i Halmstad.
16:45 – Vi marscherar gemensamt mot Örjans vall.
20:00 – Bussarna rullar hemåt och vi firar en härlig seger.
21:45 – Hemkomst i Borås.

2 svar till “Vi Tillsammans färgar Halmstad gult”

  1. Jonas skriver:

    Hur av anmäler Jag mig??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!