Guliganerna

Guliganerna

Valberedningens förslag till årsmötet 2022

Valberedningen som valdes på årsmötet 2021 har bestått av Camilla Andersson, Anders Eliasson och sammankallande Simon Ring. Under ett par månaders tid har vi arbetat med att följa upp det gångna årets arbete i styrelsen. Vi har intervjuat samtliga styrelsemedlemmar för att få ett grepp om hur arbetet har fortlöpt samt få reda på vilka egenskaper vi skulle leta efter när vi sökte personer som ska väljas in i styrelsen under årsmötet.

VALBEREDNINGENS FÖRSLAG:

Ledamöter för en tid av två år: 

Kalle Gyllander – Omval

Kim Persson – Nyval

Kim är uppvuxen i Skåne och bor just nu i Lund. Han har teknisk kompetens då han jobbar som webbutvecklare. Kim har följt IF Elfsborg sedan 2010, och utvecklade sitt supporterskap 2018 då han fann SkåneGuliganerna och har sen dess åkt på allt fler matcher och vi har även sett ett ökat engagemang kring både Guliganerna och IF Elfsborg.

Christian Holmedal – Nyval

Christian växte upp i Ulricehamn och började följa IF Elfsborg på Ryavallen under sent 90-tal. Efter boende i Växjö och Göteborg flyttade han till Borås 2018 och tog de första stegen in i den gula gemenskapen. Utbildad inom ekonomi och logistik, men har arbetat hela karriären inom resebranschen, bland annat som reseledare och reseproducent.

Ledamot för en tid av ett år (Fyllnadsval):

Cecilia Karlén – Nyval

Cecilia såg sin första Elfsborgsmatch på Ryavallen, tidigt 00-tal. Hon har visat prov på sitt engagemang genom bland annat Gulsvarta systrar, arbetsgrupper inom SFSU och nätverk för kvinnor inom supporterkulturen. Utöver det har hon tidigare erfarenhet av att sitta i Guliganernas styrelse (2014). Vi känner även igen henne som quizledare på bortaresor och arrangör av fester i Guliganernas regi.

Kassör för en tid av två år: 

Kim Eriksson – Nyval

Kim är uppvuxen i Johan Larssons Kinna och behöver kanske ingen närmare presentation. Detta blir tredje sejouren som kandidat till styrelsen. Han har tidigare varit ledamot, men även kassör. Han arbetar på revisionsbyrå och har den senaste tiden bistått styrelsen med stöttning i det ekonomiskt administrativa.

Vice ordförande för en tid av två år: 

Clara Tolfsson – Nyval

Clara har suttit som kassör i styrelsen fram tills idag. Eftersom Anders Larsson har avstått från omval så ser vi Clara som en lämplig kandidat till Vice ordförande-posten.

Kvar i styrelsen:

Följande personer sitter kvar i styrelsen, samtliga med ett år kvar på respektive mandatperiod.

Ledamöter: Andreas Nilsson, William Kjellén Roos, Alma Proofh

Ordförande: Emelie Hultin

Följande personer lämnar styrelsen i och med årsmötet. Valberedningen vill tacka för ett gott arbete.

Anders Larsson

Alfred Johansson

Charlie Nätynki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela