Guliganerna

Guliganerna

Inför IF Elfsborg – IFK Fiskerens

Snart smäller det! IF Elfsborg tar emot det forna storlaget IFK Göteborg i en het allsvensk premiär på Borås Arena. Guliganerna har satt ihop all info du behöver veta inför måndagens match. Läs mer>

[more]

Det forna storlaget IFK Göteborg brukar vara en populär motståndare för eleganterna. I allsvenskan har det spelats 54 matcher i Borås och Elfsborg har 31 vinster, 8 oavgjorda och 16 förluster med målskillnaden 106-67. Försäsongen har sett bra ut och vi litar på att de gulsvarta kommer att sköta sig på planen.

Det finns biljetter kvar!

Sittplats är så gott som slut, för Elfsborgare gäller nu att köpa biljett till vår hemmaståplats, Elfsborgsläktaren där klacken befinner sig.

Alla är välkomna (förutom gråvita såklart) att köpa biljett till klacken men vill du ha biljett med guliganrabatt bokas de endast, antingen hos Borås Turistbyrå (033 – 355 355) eller Ticnet (077 – 170 70 70). Biljetterna ska sedan kunna hämtas ut hos vilket ombud som helst. Med största sannolikhet kommer det att bli fullt så köp biljett NU!

Uppladdning:

Guliganernas nya stampub Harrys slår upp portarna 16.00 för alla törstiga gulsvarta som vill ladda upp ihop inför matchen. Som medlem i Guliganerna har du rabatterat pris på öl.

Guliganerna har försäljning

Supporterföreningen Guliganerna kommer i samband med matchen att ha bord där vi säljer medlemskap i Guliganerna, souvenirer och bussbiljetter till Växjö.

Vi har hemmaplan, nu jävlar står vi upp för IFE!

Trots att de gråvita från Göteborg endast lyckades att locka 7000 mot Öster i sin hemmapremiär väntas de sluta upp med många supportrar på måndag. Vi har hemmaplan, vi med Elfsborgshjärta är i stor majoritet på arenan. Nu är det dags att VI alla sluter upp bakom eleganterna och ger bästa möjliga stöttning. Sittplats eller ståplats spelar ingen roll, vid varje närkamp uppmanas alla att stötta spelarna, det ska höras vilka som har hemmaplan!

Inför säsongen 2006 har klacken flyttats till Elfsborgsläktaren, det innebär nu att vi har lika bra akustik som bortasupportrarna och möjlighet att få med fler ståplatssupportrar att sluta upp i sångerna. Vi räknar med en av de största Elfsborgsklackarna någonsin den 10/4, ta med polarna och slut upp!

Måndag 10/4 krossar vi ICA Göteborg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela