Guliganerna

Guliganerna

Öis & Sjöberg på måndag

På måndag gästar Örgryte Borås arena. Det skall bli skönt att starta upp säsongen igen, mitt i sommarvärmen. Vi förväntar oss att alla Elfsborgare lämnar sina stugor, husvagnar och badstränderna för att återvända till arenan och stötta killarna till en ny seger..

[more]

På måndag gästar Örgryte Borås arena. Det skall bli skönt att starta upp säsongen igen mitt i sommar värmen. Vi förväntar oss att alla Elfsborgare lämnar sina stugor, husvagnar och badstränderna för att återvända till arenan och stötta killarna till en ny seger!

Vår kapten blod – Johan Sjöberg är som ni känner till utlånad till ÖIS, men kommer inte att spela mot oss. På egen begäran! Sjöberg kommer självklart vara på arenan och se sitt kära IF Elfsborg mot sin nya klubb, något som ger oss ett utmärkt tillfälle att hylla vår kapten.

Se till att komma in på arenan i tid, så ska vi ge Johan Sjöberg något extra..

Matcher i juli brukar inte bara betyda gott väder, utan också en betydligt gulare arena. Bli en del av det gula havet genom att ta på dig matchtröja eller något annat gult. Har du inget, kolla in i vår webbshop omgående!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela