Guliganerna

Guliganerna

Allmän reseinformation kring Kalmar-matchen

Idag är sista dagen att köpa sin bussbiljett, Team Sportia i Centrum och i Knalleland är butikerna som gäller, bägge butikerna har öppet till 19.00…

[more]

Idag är sista dagen att köpa sin bussbiljett, Team Sportia i Centrum och i Knalleland är butikerna som gäller, bägge butikerna har öppet till 19.00. Detta är en av resorna som man absolut inte ska missa 2010!!
Tänk också på att ni måste köpa eran matchbiljett på förköp hos Ticnet, det kommer inte finnas möjlighet till att köpa biljett till våran sektion, utan det är förköp som gäller!

Alla bussar kommer så småningom att avgå ifrån Borås, en buss kommer vi Falköping, Herrljunga och Vårgårda och vi fyller sedan på med folk i Borås.
Cirka 1 timme efter att vi åkt från Borås stannar vi till en stund för en frukostpaus och det kommer då att finnas fralla och dricka till försäljning för priset 20 kronor.

Väl framme i Kalmar kommer uppladdningen att ske på Larmtorget och på Olearys som är bokat för Guliganerna, 18 år gäller för att få komma in där.
Vi har även fått fördelaktiga priser på mat och dryck på puben och det är:
* Hamburgertallrik (180g) + Stor stark eller Cider – 149 kronor
* Stor stark – 39 kronor
* Cider – 39 kronor

På vägen hem kommer det inte att ske något matstopp, så tänk på att ha med något mellanmål i bussen om ni skulle bli lite hungriga.

På lördag gäller det som sagt, bussarna avgår 08.30 från Borås, KOM I TID!!!
Heja Di Gule!!

Läs mer på invasionsbloggen:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela