Guliganerna

Guliganerna

Ålesund borta – Reseinfo!

Efter säkert spel i matchen hemma mot FK Südova är nu Elfsborg klara för tredje omgången i Europa League. Där har vi blivit lottade mot norska Ålesund. Europamatcherna brukar vara några av de roligaste och mest intressanta matcherna på säsongen. Därför hoppas vi att det ska bli många fler av den typen till hösten. Om det ska bli verklighet krävs stöd ifrån oss supportrar. Guliganerna kommer därför att arrangera en bussresa upp till Ålesund.

Info om resan:
Datum:  Torsdag 28 juli
Avresa: Onsdag 27 juli ca  20:00
Hemresa: Direkt efter matchen
Pris: 750 kr vid fylld buss | 1000 kr om vi är 40 pers
Sista anmälningsdag: Måndag 24 juli
Anmälan: Maila ditt namn och telefonnummer till resor@guliganerna.se

Vi åker alltså upp till Norge sent på onsdagskvällen och räknar med att vara framme i Ålesund på torsdag morgon. Där spenderar vi en heldag i staden och njuter av vad Norge har att erbjuda. På kvällen går vi gemensamt till matchen där vi ser våra eleganter visa norrmännen hur vi spelar fotboll i Sverige. Efter matchen går vi och sätter oss på bussen för hemfärd.

Det är snabba ryck som gäller nu för att vi ska få ihop bussen. Vi måste bli minst 40 personer för att bussen ska rulla. Sprid infon till alla som du känner.

Vid frågor kontakta resor@guliganerna.se eller 0709-982756

10 svar

 1. Skall åka upp på egen hand med några kompisar…. någon som har koll på det här med biljetter? Köper man det på plats om man skall stå i klacken, ngn som vet vilken sektion på arenan som är aktuell…?

 2. Mailade till Ålesund, biljetter till bortaklacken kan köpas på stadion fr kl 16 på torsdag, kostar 200 SEK

 3. Hej Jostein,
  De flesta av oss åker med bussen och vi sover på bussen både på ditvägen och hemvägen. Men det finns säkert några som flyger upp skulle jag tro utan att veta säkert.

  Så tack för erbjudandet och välkommen till Borås.
  Ni kommer på rätt dag i veckan då torsdagar är den stora partydagen under sommaren.

 4. Hei Jostein!

  Jeg drar oppover med bil o noen kompiser…. bor på scandic i Ålesund. kjörer videre etter kampen via Trondheim til Nord-Sverige…..

  Så både reise og boplass er ordnet, men jeg takker allikevel for tilbudet… hvis du drar till Borås så får du treffe Sveriges beste supportrer!

  Håper på en fin kamp!

 5. Hei igjenn !

  Visst du/dere lurer på noe eller trenger veiviser/skyss til pubb i Aalesund, så kjører jeg gratis alle supportere til Tollboden pub.

  Tollboden pub er en av få bubber i Aalesund med stooor uteplass ! og her får dere billig drikke visst dere er iført Supporter-utstyr/drakt.

  Er det noen som kan ta med en ekstra trøye/drakt/skjerf og er villig til å bytte mot det samma fra Aalesunds FK ?
  Samler selv å har en del fra før men ingen fra Sverige.

  Gleeeder meg til Torsdag, vi bruker å ha ca 10000 på hjemmekamper i Eliteserien men i denne kampen tipper jeg av vi ikke blir flere enn ca 7000. Men i Aalesund bor det bare 43000 mennesker så interessen er stor. Vi tar alltid godt imot våres motstander og har enda ikke opplevd vold/bråk på våres kamper.

  Velkommen alle sammen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela