Guliganerna

Guliganerna

Guliganernas tjugoårsjubileum: Kalmar hemma

Vi har utsett matchen hemma mot Kalmar FF till vår tjugoårsmatch. Inför och under kommer därför vårt tjugoårsfirande synas både på stan och på matchen. Ett led i firandet, som kommer att infatta vår största pubsamling och marsch någonsin samt en av våra fetaste koreografier, kommer att vara så många som möjligt i klacken, och på övriga arenan, skall bära Guliganerna kläder och speciellt då vår jubileums t-shirt.

För att uppnå detta sänker vi priset på denna t-shirt från 150 kr till endast 100 kr! Redan nu har över 250 personer säkrat ett exemplar av denna t-shirt vilket bara det kommer att göra denna dag riktigt speciell. vilket betyder att detta kommer att bliDetta innebär att det är denna match vi ska fira att vi fyller 20 år. Därför vill vi att alla ska ha på sig våran 20års t-shirt. Därför sänker vi nu priset från 150 kr till 100 kr om man förbeställer den.

För att beställa ditt ex så skickar du ett mail emelie.haglund@guliganerna.se. I mailet så skriver du namn och storlek. Storlekarna som finns är S, M, L, XL och XXL. Sista datumet att beställa sin t-shirt för att säkert få den till matchen är den 3 juli.

Guliganerna – För evigt IF Elfsborg!

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela