Guliganerna

Guliganerna

Information för dig som ska till Horsens!

Här kommer all information som kan tänkas behövas angående resan till Horsens på torsdag:

Guliganernas resa:

Avresa:  
8.30
Avreseplats
Nedanför Gula Villan (bakom Ryavallen)
Beräknad ankomst: 
14:00
Resväg: Ditresan: Göteborg – Fredrikshamn | Hemresan: Grenå – Varberg
Medlemspris: 
300:-
Beräknad hemkomst: 
Fredag 6.15

OBS! Viktigt!

För er som åker med Guliganernas bussar är det oerhört viktigt att ni infinner er i bussarna direkt efter matchens slut. Resenärer ska alltså ha gjort allt som behövs göras innan matchen blåses av (som att kissa, röka och liknande). Vi har bråttom för att hinna med färjan Grenå – Varberg som går 23.50. Missar vi denna färja innebär det att vi får åka färjan Fredrikshamn – Göteborg kl. 03.45 och då är vi inte i Borås förrän ca 8.30.

Info om matchen:
Matchstart: 20.15
Arenan:
 CASA Arena har cirka 10 000 platser.
Biljetter: Bortasektionens biljetter köps på plats vid stadion vid ingången till sektionen. Priset är 200 danska kr för vuxen och 100 kr för ungdom/pensionär. Det går att betala med Visa, Mastercard och svenska kr. (Biljettförsäljningen öppnar tre timmar före match).

Före matchen:
Uppladdning:
 Före matchen kommer en gemensam supporteruppladdning för alla Elfsborgare att ske på Vitus Berings Pub som ligger på Søndergade 40 i Horsens, en central gågata. Elfsborgare väntas dyka upp från 14.00 och framåt under eftermiddagen.
Marsch: Vi kommer att gå gemensamt till arenan kl. 18.50 från Vitus Berings Pub. Vi hoppas att alla Elfsborgare som ska se matchen sluter upp.


Supporterkontakt:
 IF Elfsborgs SLO Eric Sjölin kommer att finnas på plats och behjälplig för alla Elfsborgare som önskar i praktiska frågor. Han nås enklast på 0734-01771

Vid frågor om Guliganernas resa kontakta: resor@guliganerna.se eller ring Jonas Bodén på: 0709-982756 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela