Guliganerna

Guliganerna

Medlemskampanj bliguligan.se

Söndagen 30/9 klockan 17:30 spelar IF Elfsborg hemma mot Örebro SK på Borås Arena. Detta är en livsviktig match i guldstriden och det är även Guliganernas match!

Förra året firade Guliganerna 20 år med en mycket lyckad dag i samband med matchen hemma mot Kalmar FF. Vi har fått blodad tand och vill göra en ännu bättre dag i år! Det kommer bli tidig uppladdning med massa aktiviteter, stor gemensam marsch och stort tifo på Borås Arena! Allt är alltså upplagt för en fantastisk dag!

Alla som blir nya medlemmar i Guliganerna fram till denna match kommer få en gratis matchbiljett. Är man en familj på fyra personer så får man biljetter till ett värde av 560:-, men betalar bara in ett familjemedlemskap i Guliganerna för 350:-!

Kampanjen går ut på att slå medlemsrekordet på 1155 medlemmar som vi slutade på förra året. Detta vill vi se till att slå innan Septembers slut. Så se till att bli medlem, är du redan medlem? Tjöta då på dina vänner, kollegor, familj, ja alla i din närhet. För nu ska vi bli fler än någonsin!

Mer info kommer komma löpande ju närmare vi kommer matchen både på bliguligan.se och guliganerna.se. Så håll utkik!

LÄS MER PÅ: http://www.bliguligan.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela