Guliganerna

Guliganerna

OBS! Viktig info inför söndag

IF Elfsborg med hela staden bakom sig!

När ska jag vara på plats vid Sjuhäradshallen för att betala och hämta mina biljetter?
Vi uppmanar alla resenärer att vara på plats före klockan 10.00. När man kommer är det öppet på framsidan av hallen mot kansliet. Endast de personer som har biljetter bokade i sina namn behöver köa in. När mankommer in finns tre bord att välja mellan, i bokstavsordning sorterade på förnamn. A-F, G-M och N-Y.

Betala med jämna pengar eller med kort. Efter betalning går man genom hallen och ut genom sidodörren till där bussarna står. Bussvärdar tar emot och ger bussbiljett och man placeras in i någon av bussarna som är numrerade. När bussarna är fulla börjar de rulla.

Hur gör man om man är ett stort kompisgäng som vill åka ihop?
Vi kommer att placera in folk i bussarna utefter hur man kommer tillsammans efter betalning. Om ni är många som vill åka ihop, se till att betala ungefär samtidigt och prata med bussvärdarna som delar ut biljetter.

Kommer det att bli stopp på vägen upp eller ner?

Vi kommer inte att ha något längre stopp varken på dit eller hemresan, så planera för det med mat osv. Beslut om pauser tas enbart av bussvärd i samråd med busschaufför.

Vad gäller i Norrköping?
Alla bussar kommer att släppa av resenärer vid vårt abonnerade ställe Hugos på Slottsgatan 118. De öppnar för alla Elfsborgare 13.00-16.15 och klockan 15.00 kommer Hellsborg och De Överlevande att spela live på scenen! Följande priser gäller på Hugos.
Hamburgertallrik + stor stark 129:-
Hamburgertallrik + läsk 119:-
Stor stark 39:-

MAX hamburgerrestaurang ligger 5 minuter bort för yngre resenärer. Det tar ca. 15 minuter att promenera till Nya Parken via Kungsgatan.

Vad gäller kring matchen?
Matchstart är 17.30, vi uppmanar alla Elfsborgare att vara på plats vid insläppet på Nya Parken runt 16.30 för att underlätta inpasseringen. Sjung och stötta eleganterna fram till seger oavsett om du är på sittplats eller ståplats!

Vad gäller efter matchen?
Bussarna kommer att stå parkerade utanför bortasektionen. Leta upp samma nummer på bussen som du åkte upp med. Vi kommer att köra direkt hem och beräknas vara hemma i Borås kring 23.00.

Vad händer om jag bokat men inte dyker upp?
Anmälan för resan är bindande. Personer som inte avbokar i god tid och inte dyker upp på söndag kommer att faktureras summan för resan och matchbiljett.

Hjälp, jag har glömt att anmäla mig, vad gör jag nu?
Bussarna är fyllda. Men det finns fortfarande möjlighet att köpa biljett både till sittplats och ståplats på plats uppe i Norrköping. Åk upp med familjen eller vännerna och var med och stötta IFE på plats i guldstriden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela