}

1115 medlemmar!

Skriven av Guliganerna den 07/07/2013 | Inga kommentarer

Ca 100 medlemmar till och vi slår rekord IGEN! Förra året kom vi upp 1220 medlemmar, då var vi inte över 1100 medlemmar innan i mitten av september. Så vi har alla chanser att slå medlemsrekord igen! Så har du inte betalt in medlemsavgiften, gör det nu! Det finns ingenting att skylla på, vi har medlemmar i alla åldrar från 0-91 år. Vi har medlemmar från olika länder i Europa men även medlemmar i Australien och Thailand. BLI MEDLEM NU – Tillsammans är vi starka! 

 

Så här såg det ut i Norrköping senast vi var där

Så här såg det ut i Norrköping senast vi var där

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!