}

Blåvitt borta 17/8

Skriven av Guliganerna den 09/08/2013 | Inga kommentarer

Häng med till Göteborg!

Häng med till Göteborg!

Nästa bortamatch i Allsvenskan är IFK Göteborg på Nya Gamla Hoppborgen. Resultaten i Allsvenskan har varit lite sådär det sista, så nu behöver vi verkligen rädda upp säsongen med en seger på fuskbygget i Göteborg. För visst är det dags för seger på den där arenan nu?

Guliganerna arrangerar självklart resa, bussarna åker 14:00 från Borås. Innan dess kommer Gula Villan vara öppet för en lättare uppladdning. Uppladdning i Göteborg var tyvärr ej möjligt denna dag pga Kulturkalaset i Göteborg…

Häng med till Göteborg!

Blåvitt borta

Datum: Lördag 17/8
Avresa: 14:00
Matchstart: 16:00
Medlemspris: 100:-
Sista anmälningsdag: Torsdag 15/8
Övrigt: Gula Villan har öppet från 12:00 för lättare uppladdning

 

Anmälan sker här: http://www.guliganerna.se/v5/resor/anmalan/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!