}

Blåvitt borta 17/8

Skriven av Guliganerna den 09/08/2013 | Inga kommentarer

Häng med till Göteborg!

Häng med till Göteborg!

Nästa bortamatch i Allsvenskan är IFK Göteborg på Nya Gamla Hoppborgen. Resultaten i Allsvenskan har varit lite sådär det sista, så nu behöver vi verkligen rädda upp säsongen med en seger på fuskbygget i Göteborg. För visst är det dags för seger på den där arenan nu?

Guliganerna arrangerar självklart resa, bussarna åker 14:00 från Borås. Innan dess kommer Gula Villan vara öppet för en lättare uppladdning. Uppladdning i Göteborg var tyvärr ej möjligt denna dag pga Kulturkalaset i Göteborg…

Häng med till Göteborg!

Blåvitt borta

Datum: Lördag 17/8
Avresa: 14:00
Matchstart: 16:00
Medlemspris: 100:-
Sista anmälningsdag: Torsdag 15/8
Övrigt: Gula Villan har öppet från 12:00 för lättare uppladdning

 

Anmälan sker här: http://www.guliganerna.se/v5/resor/anmalan/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!