Guliganerna

Guliganerna

Intresserad av att arbeta med Guliganernas mediagrupp?

Vi står tillsammans för vårt lag!

Är du intresserad av att arbeta med foto, film, text, souvenirer eller grafik är kanske Guliganernas mediagrupp något för dig? Vi söker nu nämligen nya aktiva medlemmar för som är intresserade att vara med och forma vårt lag under 2013!

Guliganernas mediagrupp är en otroligt viktig del av Guliganernas verksamhet då gruppen både hjälper till att bygga intresse både kring själva föreningen Guliganerna och vår supporterkultur och dessutom hjälpa till att stärka föreningen ekonomiskt. Just nu är vi i planeringsfasen inför säsongen 2013 och söker därför ännu fler kunniga och engagerade medlemmar.

Verksamheten är uppdelad på olika arbetsområden enligt följande:

Foto och film
Vid varje match, fest och annat evenemang där Guliganerna medverkar är också mediagruppen på plats och dokumenterar det som händer. Detta sker med ett varierande antal personer efter hur ”intressant” tillfället är. Detta betyder att det kan vara allt från en person vardera som filmar och fotar till att vi har upp till sex kameror fördelat på film och foto på plats.

Fotona publiceras sedan här på hemsidan och på vår FB-sida. Vi tar också fram kortare läktarfilmer efter många matcher. Dessa filmer publiceras sedan på vår youtube-kanal GuliganTV. Den stora produktionen gällande film är dock den årliga DVD vi tar fram efter avslutad säsong och sedan har till försäljning.

Är du intresserad av att arbeta med foto eller film inom Guliganerna? Skicka då ett mail till media@guliganerna.se!

Souvenirproduktion
Souvenirer är ihop med medlemsavgifter Guliganernas viktigaste inkomstkälla. Varje år tar vi fram ett stort antal olika souvenirer och vi försöker hela tiden hålla vårt utbud intressant och uppdaterat. Detta betyder att vi hela tiden också måste tas fram nya motiv, förslag på nya prylar och dessutom hålla oss uppdaterade om nya leverantörer.

Försäljningen sker sedan främst vid vårt försäljningsbord bakom Elfsborgsläktaren och vår webbshop men också vid marknader i Borås, försäljning i vår lokal Gula Villan, på bortamatcher och andra tillfällen.

Är du intresserad av att jobba med souvenirproduktion inom Guliganerna? Skicka då ett mail till media@guliganerna.se!

Övrig mediaproduktion
Förutom de två stora områdena som alltså är foto/film och souvenirer så har vi också personer i mediagruppen som arbetar med bland annat att utveckla och hålla hemsidan uppdaterad, skriva matchrapporter, ta fram tryckprodukter i form av bland annat medlemsutskick och affischer med mera!

Är du intresserad av att arbeta med hemsidan, skriva eller ta fram tryckprodukter för Guliganerna? Skicka då ett mail till media@guliganerna.se!


Ta kontakt med oss!
Mediaarbetet inom Guliganerna har tagit stora steg framåt de senaste åren men för att vi ska nästa steg krävs att fler kunniga medlemmar är intresserade av att arbeta för föreningen! Är Du den vi söker? Ta då DIREKT kontakt med oss genom att skicka ett mail till media@guliganerna och berätta vad det är du är duktig på och skulle vilja arbeta med inom Sveriges bästa supporterförening!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela