}

Biljettinformation inför Champions League

Skriven av Guliganerna den 26/06/2013 | Inga kommentarer

Alla ni som har seriebiljett för 2013 bör ha fått ett brev på posten från IF Elfsborg med information om vad som gäller inför de intressanta matcherna mot internationellt motstånd i Champions League.

I och med vår lyckade kampanj för seriebiljetter på Elfsborgsläktaren, där vi slutligen landade på 600 seriebiljetter, har Guliganerna tillsammans med IF Elfsborg valt att ha sektionerna S1 och S2 på Ålgårdsläktaren som ståplatssektioner.

Samtliga med seriebiljett på Elfsborgsläktaren skall mottagit brev med posten med information om hur man försäkrar sig om sin biljett. IF Elfsborg går in i kvalomgång 2 och ställs där mot Lettiska FC Daugava.

CL

OBS
För att du skall vara säker på att få din plats ( som du har förtur på via serebiljetten) så måste du boka kvalomgång 2 senast söndag den 30 juni och kvalomgång 3 senast söndagen den 28 juli. Därefter släpps biljetterna till allmän försäljning.

Senast vi spelade CL-kval sålde arenan slut alla tre matcher!

Om ni inte fått ert brev eller om något annat är oklart kring biljetterna för dessa matcher, kontakta Elfsborg på telefon
033-13 91 91 eller via mail biljetter@elfsborg.se

Det är alltså övre etage på Ålgårdsläktaren S1 & S2 som är klacksektioner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!