}

BILJETTINFO CELTIC HEMMA

Skriven av Guliganerna den 26/07/2013 | Inga kommentarer

UEFA Europa League 2009

Alla seriebiljettsinnehavare på Elfsborgsläktaren ska maila biljetter@elfsborg.se för att få en bokningskod till klacksektionerna S1 och S2. GÖR DU INTE DETTA IDAG så är du inte heller garanterad att kunna hämta ut sin matchbiljett via seriebiljetten. Biljetten kan sedan hämtas ut fram till och med söndag.

På måndag släpps biljetterna till övriga Boråsare i biljetthuset vid arenan. Då kommer de biljetter som finns kvar på klacksektionerna att säljas.

FÖR MER INFO SE:
http://www.elfsborg.se/oevriga/91-oevrigt/31384-biljettinformation-celtic-hemma-78

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!