}

Biljettinformation för Nordsjälland borta

Skriven av Guliganerna den 25/08/2013 | Inga kommentarer

Matchbiljetterna till den oerhört spännande och avgörande bortamatchen mot Nordsjälland på torsdag säljas nu hos Team Sportia  i Knalleland men enbart till och med tisdag 27/8. Så tveka inte att springa in innan dagens match och fixa din biljett!

Biljetterna kostar 150kr  för vuxen och 75kr för ungdom under 18 år.

OBS: Endast kontantbetalning!

Butikens Öppettider:

Mån-fre: 10-19
Lör: 10-17
Sön: 11-17

För dig som inte bor i Borås meddelar SLO Eric Sjölin följande:

Kommer du utifrån och vill köpa biljett till bortamatchen skicka då ett mail till s.gunnarsson@hotmail.com där du meddelar antalet biljetter du vill köpa.

Därefter får du sätta in pengar för biljetterna på bankgiro 413-3708. Skriv med namn och att det avser Nordsjaelland borta.

Utlämning av biljetter kommer därefter att ske utanför bortasektionen vid arenan i Danmark från 17.00-17.15″

Utgå från att det inte går att köpa biljetter till bortasektionen vid arenan.FCN-IFE

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!