}

Biljettinformation för Nordsjälland borta

Skriven av Guliganerna den 25/08/2013 | Inga kommentarer

Matchbiljetterna till den oerhört spännande och avgörande bortamatchen mot Nordsjälland på torsdag säljas nu hos Team Sportia  i Knalleland men enbart till och med tisdag 27/8. Så tveka inte att springa in innan dagens match och fixa din biljett!

Biljetterna kostar 150kr  för vuxen och 75kr för ungdom under 18 år.

OBS: Endast kontantbetalning!

Butikens Öppettider:

Mån-fre: 10-19
Lör: 10-17
Sön: 11-17

För dig som inte bor i Borås meddelar SLO Eric Sjölin följande:

Kommer du utifrån och vill köpa biljett till bortamatchen skicka då ett mail till s.gunnarsson@hotmail.com där du meddelar antalet biljetter du vill köpa.

Därefter får du sätta in pengar för biljetterna på bankgiro 413-3708. Skriv med namn och att det avser Nordsjaelland borta.

Utlämning av biljetter kommer därefter att ske utanför bortasektionen vid arenan i Danmark från 17.00-17.15″

Utgå från att det inte går att köpa biljetter till bortasektionen vid arenan.FCN-IFE

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!