}

Det finns biljetter kvar till matchen mot IFK

Skriven av Guliganerna den 17/08/2013 | Inga kommentarer

Det finns gott om matchbiljetter kvar till dagens match mot IFK. Har du inte redan försäkrat dig om en gör det omgående!

Det smidigaste sättet att komma över en biljett till bortaklacken är via följande länk: Ticnet

Har du inte möjlighet att boka din biljett över internet går det bra att köpa matchbiljetten utanför bortasektionen. Observera att det förväntas bli köer, så kom därför i god tid till arenan.

Det finns även platser kvar i våra bussar som rullar ner till Göteborg. Styr du inte egen bil, tveka inte på att ta dig bort till Ryavallens parkering och åk med Guliganerna för endast 100kr.

Bussarna avgår kl 14.00 , med kom gärna tidigare för lite uppladdning i Gula Villan.
FRAMÅT GULSVART! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SAMUEL HOLMÉNS ÅTERKOMST DEN 17 JULI!

10 år har passerat sedan Samuel lämnade IF Elfsborg och staden Borås, men nu är han äntligen tillbaka igen i föreningen där han har sitt hjärta, föreningen där han vunnit SM-Guld, och där han framöver ska kämpa varje minut för att göra det igen!

När vi möter Hammarby den 17 juli vill vi se ett fullsatt Borås Arena där hela Sjuhäradsbygden, men även långväga gulsvarta supportrar hyllar återkomsten av vår stora profil Samuel Holmén!

Vi hoppas på en Elfsborgsläktare fylld till bredden av sjungande supportrar som skapar en inramning även mäktigare än i vårsäsongens alla matcher, tillsammans ska vi kämpa för tre poäng och en minnesvärd återkomst i sommarkvällen.

KÖP DIN BILJETT IDAG!
KLÄ DIG GULT OCH SLUT UPP!